fbpx
Selectează o Pagină

HAPPY LIFT™

Liftingul cu fire este o tehnica noua si inovatoare de rejuvenare faciala, care ofera beneficiile unei interventii non-chirurgicale si prin urmare necesita doar o scurta perioada de recuperare.

Regiunea zigomatica

Fire de ridicare: Free Floating:

Regiunea mandibulara

Fire de ridicare: Free Floating:

Ridicarea sprâncenelor

 Fire Double Needle

Gât/Gușă

HAPPY LIFT™

 

 

 

HAPPY LIFT™ – reprezinta o linie unica si patentata de fire de lifting .

 

Game  ” HAPPY LIFT™ ”  este compus din:

 • FIRE de ridicare:  Free Floating, , Double Needle, Ancorage, iNeedle
 • FIRE pentru Buze: Boca
 • FIRE pentru revitalizare : Meso Cogs
 • FIRE vulvare:  îngustare  vaginala

 

LIFTING FACIAL CU FIRE  ” HAPPY LIFT™  „CE ESTE LIFTINGUL CU FIRE?

HAPPY LIFT™

Liftingul cu fire este o tehnica noua si inovatoare de rejuvenare faciala, care ofera beneficiile unei interventii non-chirurgicale si prin urmare necesita doar o scurta perioada de recuperare.

Indicație Lifting

 

Materialul consta in fire biodegradabile care au fost utilizate vreme indelungata in chirurgia cardiaca si chirurgia generala. Spre deosebire de firele obisnuite, care sunt netede, toate firele “ HAPPY LIFT  ” sunt prevazute cu mici carlige (sau zimti) cu un design special in ceea ce priveste lungimea, densitatea si orientarea lor, avand un efect de lifting si revitalizare. Firele “ HAPPY LIFT  ”, sunt disponibile intr-o versiune resorbabila. Acestea sunt confectionate din acid polilactic-caprolactona, o compozitie non-alergena modificata pentru a rezista in interiorul pielii umane.  Odata ce patrund in tesutul subdermic, carligele ancoreaza pielea si produc fibroza necesara formarii unui nou strat de sustinere pentru tesuturile faciale netede. Efectul lor de lifting fixeaza tesutul. Drept urmare, imediat dupa interventie se poate observa un aspect intinerit si un contur facial imbunatatit.  In timpul acestei interventii sunt folosite canule subtiri pentru a introduce firele in tesuturile conjunctive mai profunde. Ele se ataseaza in tesutul subcutanat si, daca sunt pozitionate corespunzator, creaza tensiune in directia dorita. Aceasta creaza o intindere usoara a tesutului subcutanat si a pielii, care este fortificata dupa cateva zile prin cresterea naturala de tesut conjunctiv (fibroza).  Pentru tratament se foloseste anestezia locala, iar firele raman tesuturi timp de aproximativ 6 pana la 8 luni dupa ce se reabsorb lent timp de 12-18 luni. Pot fi pozitionate in orice moment fire suplimentare. Prin urmare este o metoda accesibila, care permite liftingul pielii si intinderea semnificativa a hipodermului cu efort minim, pentru o anumita perioada de timp si fara riscuri majore. In comparatie cu liftingul facial conventional, liftingul cu fire ofera beneficii pentru pacient. Inseamna mai putin stres pentru ca interventia este in mod semnificativ mai redusa. Nu exista cicatrici vizibile, iar vindecarea este in general foarte rapida. Beneficiile suplimentare ale interventiei: numai aproximativ 50 de minute. 20-30 de minute inainte de tratament trebuie aplicata anestezia locala; are un risc scazut de durere si inflamatie.   Rezultatul se vede imediat dupa interventie. In plus, firele de polidioxanona, material de sutura bine tolerat, au fost folosite in chirurgie o lunga perioada de timp. Aceasta inseamna siguranta suplimentara pentru pacienti. De fapt, firele “ HAPPY LIFTTM “ au o remanenta dovedita intre 2 si 3 ani. Cei mai buni candidati pentru “ HAPPY LIFTTM “ sunt femeile si barbatii cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani, care nu isi doresc sa apeleze la un lifting facial traditional, insa vor sa arate mai tineri.

 

CE REGIUNI ALE CORPULUI POT FI TRATATE?

Firele resorbabile “ HAPPY LIFT “ pot fi utilizate pentru mai multe zone ale fetei :

Fire de ridicare:  Free Floating:

Regiunea zigomatica

Regiunea mandibulara

 

 Fire Double Needle

 

1.Ridicarea sprâncenelor

2.Regiunea mandibulara

 1. Regiunea gatului

 

Fire : Ancorage

1.Liftingul total a fetei

 1.  Mandibula

Fire : I – Needle:

Gât/Gușă

 

Acestea dispun de un marcaj CE care garanteaza calitatea produsului pentru toate etapele procesului de productie standardizat, inclusiv sterilizare si ambalare.   Dispun de autorizatii si sunt recunoscute de Ministerele Sanatatiii din intreaga lume si/sau autoritati in domeniul sanatatii din peste 90 de tari precum: TGA (Australia), ANVISA (Brazilia), FDA (Thailanda), KFDA (Coreea), INVIMA (Columbia), SFDA (Arabia Saudita), UAE (Kuweit si Dubai), FDA (Filipine), HPA (Singapore) etc.

 

ANESTEZIE?

In general, anestezia locala este suficienta, dar la cerere se poate face și cu anestezie generala intravenoasa ce ofera un confort sporit pacientei .

 

PASI IN TRATAMENTUL EFECTIV?

Medicul marcheaza pe fata/corp directia efectiva a firului.

Acul de injectie este folosit pentru introducerea firului de polidioxanona.

 

Dupa ce acul de injectie este indepartat, firul este pozitionat in locul dorit. Corpul descompune incet firul, iar in acest timp tesutul a crescut din nou in maniera dorita.

ACEASTA METODA DE TRATAMENT POATE SA FIE COMBINATA CU ALTE METODE?

Aceasta interventie minim-invaziva poate sa fie cu usurinta combinata cu alte interventii, cum ar fi acidulhialuronic, toxina botulinica, liftingul cu plasma, tratamentele cu ultrasunete sau cu laser fractionat.    Cu toate acestea, informati-l intotdeauna pe medicul Dvs. despre orice tratamente ati facut anterior.

COMPLICATIILE POTENTIALE?

Tratamentul cu fire de polidioxanona (PDO) este un tratament implementat in intreaga lume si este efectuat de medicii pregatiti si cu experienta. Imediat dupa tratament, pot sa apara tumefiere si durere temporara.  Daca aplicati un pachet de gheata pe zona, tumefierea se va reduce/va disparea rapid.  De obicei dureaza cateva zile, dar in general numai doua sau trei zile dupa tratament. In plus, locul injectarii poate fi usor umflat si rosu, sau pielea dvs. poate sa se decoloreze. In general aceste efecte dispar de la sine in cateva ore. In plus fata de sangerarile provocate de injectie, pot sa apara edeme sau eriteme usoare, care se pot asocia cu mancarime si sensibilitate. In cazuri rare, pot sa apara mici hematoame, indurare a pielii, hipertrofii, telangiectazie, sau se pot forma noduliin zonele tratate;totusi acestea se vindeca fara a lasa nicio cicatrice. Infectiile sunt foarte rare si pot aparea de la impuritati sau apa murdara care ajunge la zona respectiva. Prin urmare trebuie sa aveti grija maxima pentru a pastra zoneletratate curate, potrivit medicului dvs. Reactiile descrise mai sus pot sa persiste pana la o saptamana.     Va rugam sa va informati medicul daca orice inflamatie sau alt efect advers dureaza mai mult de o saptamana. Aceasta ii ofera medicului oportunitatea de a va trata corespunzator.

CINE NU POATE FI TRATAT CU PDO?

 • persoanele care au hipersensibilitate la polidioxanona;
 • persoanele care au infectii sau inflatii acute in regiunile pielii care urmeaza a fi tratate (acnee, herpes etc.)
 • persoanele care au suferit interventii chirurgicale stomatologice cu putin timp inaintea acestui tratament;
 • persoanele care sufera de o boala autoimuna si/sau primesc tratament imunologic
 • femeile insarcinate si cele care alapteaza
 • persoanele care au tendinta de a forma cicatrice hipertrofice;
 • persoanele care sufera de cancer;
 • persoanele sub varsta de 18 ani;
 • persoanele care au de la tratament asteptari imposibil de atins

Cazuri clinice:

 

HAPPY LIFT™

de oct. 9, 2018

Verified by MonsterInsights