Selectează o Pagină

Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS

Cu cît oamenii îmbãtrinesc, efectul gravitatiei, expunerea la soare si stresul zilnic se pot observa mai bine pe fata lor. Cute adînci se formeazã între nas si gurã; linia mandibulei se îngroasã si cade; cute si depozite adipoase apar in regiunea gîtului. Un Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS, poate opri procesul de îmbãtrinire.

Ce poate face:

„da ceasul inapoi”, îmbunãtãtind cele mai vizibile semne ale îmbãtrînirii,cu fire de suspensie APTOS, sub piele si repozitionînd pielea fetei si a gîtului. 

Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS

Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS

 

Cunoscuta sub denumirea de Lifting facial cu fire de suspensie APTOS, o procedură estetica ce constă în efectuarea unui Lifting facial cu fire de suspensie APTOS, care are ca scop întinderea surplusului de piele de pe zona feţei,care ajută la susţinerea pielii. Această procedură te poate ajuta la îndepărtarea sau la îmbunătăţirea oricărei linii profunde situate de la nas la colţurile bărbiei, ajutând tenul să pară mult mai tânăr şi mai sănătos.

Pregătirea pentru Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS

Operaţia de Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS, presupune evaluarea stării de sănătate a pacientului pentru a nu apărea complicaţii datorate vreunor afecţiuni. Medicul vă va controla tensiunea arterială, va investiga problemele legate de coagularea sângelui sau existenţa riscului de a forma cicatrici periculoase. Va trebui, de asemenea, să comunicaţi medicului dumneavoastră toate tratamentele pe care le urmaţi. Principalele indicaţii preoperatorii sunt legate şi de dietă, şi de regimul de viaţă. Medicul recomandă renunţarea la fumat, deoarece tutunul influenţează circulaţia sângelui prin piele şi poate îngreuna vindecarea.

In majoritatea cazurilor interventia intinereste fata cu 5-10 ani sau chiar mai mult, rezultatul putand fi uimitor (ca si cum ai merge in trecut), insa depinzand in mare masura de varsta si pielea pacientului. Cu cat pacientii sunt mai tineri, cu atat procedurile sunt mai putin agresive sau minim invazive.

Operatia de Lifting facial cu fire de suspensie APTOS

Are nu numai avantajul de schimbare a aspectului estetic al fetei, dar imbunatateste si starea de spirit si increderea in sine. O imagine apropiata de rezultatul obtinut in urma unui Lifting facial cu fire de suspensie APTOS, se poate vedea punand degetele la mijlocul obrajilor si  intinzand pielea usor in sus, spre zona dintre urechi si tample.

 Cea mai buna cale de a obtine informatii detaliate la problemele specifice fiecaruia este sa va programati la o consultatie cu Dr. MIhail COJOCARU.

Sunt un candidat bun pentru un Lifting facial cu fire de suspensie APTOS?

Marea majoritate a operatiilor de lifting facial sunt realizate de persoane cu varsta cuprinsa intre 40-90 de ani dar aceasta procedura poate avea rezultate excelente si dupa varsta de 60 de ani.

Un bun candidat la aceasta procedura poate fi o femeie sau barbat care sa indeplineasca unul sau mai multe conditii:

 • adancirea pliurilor nazolabiale (cele care pleaca de la coltul nasului pana la coltul gurii)
 • piele lasata si riduri in zona obrajilor
 • conturul maxilarului nedefinit
 • piele sau tesut gras in exces pe gat

Cei care se regasesc intr-una din situatiile enumerate mai jos, trebuie sa se gandeasca la aceasta procedura medicala.Starea generala de sanatate trebuie sa fie buna si greutatea corpului sa nu fi suferit modificari dramatice in ultimele luni.Ca in cazul oricarei operatii, este ideal ca pacientul sa nu fie fumator, deoarece vindecarea este mai greoaie si riscurile cresc in cazul fumatorilor.Acestea sunt caracteristici ideale, insa daca nu pacientul nu corespunde in totalitate profilului de canditat ideal, totusi acesta poate apela la Lifting facial cu fire de suspensie APTOS. In acest caz exista cateva precautii, mai ales in cazul celor ce au diabet, boli circulatorii sau cardiace, afectiuni pulmonare sau hepatice.

.

Pentru o intinerire mai eficienta, Dr. MIhail COJOCARU ,va poate propune niste proceduri aditionale care pot fi desfasurate in acelasi timp cu operatia de Lifting facial cu fire de suspensie APTOS:
 • blefaroplastia (chirurgia pleoapelor superioara si inferioara)
 • rinoplastia
 • tratamente pentru fata pentru a imbunatati calitatea pielii si a minimiza ridurile fine.
In ce consta consultatia? Aspecte care le veti discuta in timpul consultatiei cu MIhail COJOCARU.

 

 • conditia medicala (trecuta si prezenta)
 • hipertensiune arteriala
 • probleme de coagulare a sangelui
 • probleme privind cicatrizarea.
 • medicatia curenta, inclusiv suplimentele nutritionale si remediile naturiste
 • operatiile precedente
 • alte tratamente de care ati beneficiat pentru fata.

Pentru ca reducerea semnificativa a greutatii dupa operatie poate afecta rezultatele, este important sa mentionati daca intentionati sa slabiti. Este preferabil sa se efectueze procedura cand sunteti la o greutate stabila.Evaluarea , va include o analiza a structurii osoase a fetei si a tesuturilor subcutanate, ca si grosimea, textura si elasticitatea pielii cat si severitatea ridurilor si a pliurilor. Linia parului va fi atent examinata pentru a crea un plan discret de incizie.

Care sunt riscurile?

Marea majoritate a operatiilor decurg fara complicatii majore, insa liftingul facial implica un anumit grad de risc ca orice procedura chirurgicala. In timpul consultatiei preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU ,va va explica toate complicatiile care se pot ivi si va va raspunde la toate intrebarile.

Pot sa apara:

 • hematoame (sangerari),
 • pierderea sensibilitatii pe anumite zone (de obicei tranzitorie).

Dupa operatie, veti avea o fata intinerita si mult mai proaspata.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru operatie?

Este necesar sa va consultati cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie:

 • renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte si dupa operatie
 • evitarea anumitor medicamente
 • lasarea parului sa creasca mai lung pentru acoperirea inciziilor pe perioada vindecarii

 

Ce se intampla in ziua operatiei?

Liftingul facial dureaza de obicei citeva ore sau chiar mai mult daca vi se va face mai mult de o singura procedura. Pentru proceduri extinse, se poate programa 2 sedinte separat.

Inciziile de obicei pornesc deasupra liniei de insertie a parului la timple, se extinde in fata urechii urmarind linia de contur a urechii (sau chiar in interiorul cartilajului) si se continua in spatele lobulului auricular spre scalpul inferior.

Daca si gitul necesita interventie?

Daca si gitul necesita interventie o mica incizie se va face sub barbie. In general chirurgul separa pielea de grasimea si muschii de dedesupt. Grasimea poate fi excizata sau liposuctionata in jurul gitului si a barbiei pentru a imbunatati conturul. Se plaseaza suturi care vor intinde pielea si vor inchide inciziile;pot fi utilizate clipsuri de metal la nivelul scalpului. Postoperator se poate plasa un tub de dren in spatele urechii pentru a drena toate colectiile ce pot apare Chirurgul va pansa capul complet pentru a reduce edemul si vinataile

Ce presupune recuperarea?

Fiecare are un ritm de vindecare propriu dar va puteti astepta la urmatoarea evolutie a recuperarii:

Ziua operatiei:

 • echimoze(vanatai) si inflamatie

Prima saptamana:

 • eventualele tuburi de drenaj sunt inlaturate
 • pansamentul va fi inlaturat
 • spalarea si dusul va fi permis
 • firele vizibile vor fi inlaturate la 7 zile
 • aplicarea de machiaj poate fi posibila
 • inflamatia va atinge punctul maxim si va incepe sa se reduca
 • activitati usoare sunt permise
 • dormitul cu capul ridicat va ajuta diminuarea inflamatiei

Dupa 2 saptamani:

 • marea majoritate a vanatailor se vor retrage
 • activitatea normala se poate relua

Dupa cateva saptamani:

 • inflamatia va continua sa se retraga
 • senzatia de amorteala de va diminua desi poate persista cateva luni
 • exercitiile fizice pot fi reluate

Expunerea la soare trebuie evitata pe tot parcursul procesului de vindecare si trebuie folosita crema cu factor de protectie ridicat minim de 50%.

Cand se va vedea rezultatele si cat vor dura?

Se vor vedea dupa primele zile dar rezultatele finale vor fi vizibile dupa cateva luni. Dupa operatie veti avea o fata mai proaspata, intinerita. Mentinerea aspectului depinde de foarte multi factori ca genetica sau stilul de viata. Desi operatia are efecte de durata (5-10 ani), nici o procedura estetica nu poate opri procesul de imbatranire.

Dr. MIhail COJOCARU ,va va sfatui cum sa va mentineti cat mai mult noul aspect intinerit.

Cat timp va trebui sa tin legatura cu chirurgul plastician?

Vizitele de urmarire sunt importante pentu monitorizarea intregului proces de vindecare.

Prima vizita se va face in primele zile dupa operatie. In prima saptamana pot fi necesare 2-3 vizite pentru pansament. Doctorul va poate solicita sa veniti la inca 1-2 controale pentru a monitoriza atent rezultatele pe termen lung.

Vreau sa fac Lifting facial cu fire de suspensie APTOS + inca o operatie estetica. Este posibil?

Da, este posibil. In functie de ce decide doctorul dupa consult, Lifting facial cu fire de suspensie APTOS, se poate completa in acelasi timp si cu alte operatii estetice, pretul total fiind mai scazut decat daca acestea s-ar efectua separat.

Cat costa un Lifting facial cu fire de suspensie APTOS?

Pretul pentru un Lifting facial cu fire de suspensie APTOS porneste de la 1500 -2500 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor. Pentru a vedea lista completa de preturi -Liftingul facial cu fire de suspensie APTOS, accesati .

Tehnica chirurgicală

PROMOTII LA MARIRE BUZE SI BOTTOX