Selectează o Pagină

Liposculptura sani

Cunoscută inițial ca o metodă de înlăturare a depozitelor localizate de grăsime, destinată reconturării siluetei, în ultimii ani chirurgii plasticieni utilizează tot mai des liposuctia/lipofillingul cu scopul de a remodela glanda mamară.

Liposculptura sani

Pregătirea pentru operaţia de Liposculptura sâini
Operaţia de Liposculptura sani presupune evaluarea stării de sănătate a pacientei  pentru a nu apărea complicaţii datorate vreunor afecţiuni. Medicul vă va controla tensiunea arterială, va nvestiga problemele legate de coagularea sângelui sau existenţa riscului de a forma cicatrici periculoase. Va trebui, de asemenea, să comunicaţi medicului dumneavoastră toate tratamentele pe care le urmaţi. Principalele indicaţii preoperatorii sunt legate şi de dietă, şi de regimul de viaţă. Medicul recomandă renunţarea la fumat, deoarece tutunul influenţează circulaţia sângelui prin piele şi poate îngreuna vindecarea.

In majoritatea cazurilor interventia de Liposculptura sânilor este o modalitate foarte cunoscută de a reduce mărimea sânilor fără a lăsa cicatrice şi fără timpi îndelungaţi de recuperare. Liposculptura este o procedură recomandată femeilor mulţumite de forma sânilor lor, dar care doresc o reducere a dimensiunilor, cu 30 până la 50 de procente,insa depinzand in mare masura de varsta si pielea pacientului. Cu cat pacientii sunt mai tineri, cu atat procedurile sunt mai putin agresive sau minim invazive.

Operatia de Liposculptura sani
Tehnicile tradiționale de reducere mamară presupun înlăturarea excesului de tegument, glanda mamară și grăsime, cu prețul formării de cicatrici. Liposucția asociată tehnicilor de reducere mamară constituie o metodă excelentă de a reduce volumul sânului, printr-o tehnică atraumatică, simplă și cu cicatici minime. Deasemeni recuperarea este rapidă, cu complicații minime.

În cadrul intervenţiei de liposculptură se foloseşte un tub foarte subţire (canula) pentru îndepărtarea ţesutului adipos din interiorul sânilor. Acestă canulă este suficient de mică încât să fie inserată prin puncte de incizie extrem de mici şi precise, cea ce înseamnă ca nu sunt efectuate tăieturi sub piele. Astfel, procedura de liposculptură tumescentă a sânilor nu va genera cicatricele altor proceduri chirurgicale efectuate la nivelul sânilor şi este necesară doar o anestezie locală.

 Cea mai buna cale de a obtine informatii detaliate la problemele specifice fiecaruia este sa va programati la o consultatie cu Dr. MIhail COJOCARU.

Sunt un candidat bun pentru o Liposculptura sâini?
Liposculptura sânilor este o modalitate foarte cunoscută de a reduce mărimea sânilor fără a lăsa cicatrice şi fără timpi îndelungaţi de recuperare. Liposculptura este o procedură recomandată femeilor mulţumite de forma sânilor lor, dar care doresc o reducere a dimensiunilor, cu 30 până la 50 de procente.Marea majoritate a operatiilor de lifting facial sunt realizate de persoane cu varsta cuprinsa intre 40-90 de ani dar aceasta procedura poate avea rezultate excelente si dupa varsta de 60 de ani.

Cele  care se regasesc intr-una din situatiile enumerate mai jos, trebuie sa se gandeasca la aceasta procedura medicala.Starea generala de sanatate trebuie sa fie buna si greutatea corpului sa nu fi suferit modificari dramatice in ultimele luni.Ca in cazul oricarei operatii, este ideal ca pacientul sa nu fie fumator, deoarece vindecarea este mai greoaie si riscurile cresc in cazul fumatorilor.Acestea sunt caracteristici ideale, insa daca nu pacientul nu corespunde in totalitate profilului de canditat ideal, totusi acesta poate apela la lifting facial.In acest caz exista cateva precautii, mai ales in cazul celor ce au diabet, boli circulatorii sau cardiace, afectiuni pulmonare sau hepatice.

.

Cand se va vedea rezultatele si cat vor dura?
Se vor vedea dupa primele zile dar rezultatele finale vor fi vizibile dupa cateva luni. Dupa operatie veti avea o fata mai proaspata, intinerita. Mentinerea aspectului depinde de foarte multi factori ca genetica sau stilul de viata. Desi operatia are efecte de durata (5-10 ani), nici o procedura estetica nu poate opri procesul de imbatranire.

Dr. MIhail COJOCARU ,va va sfatui cum sa va mentineti cat mai mult noul aspect intinerit.

Cat timp va trebui sa tin legatura cu chirurgul plastician?
Vizitele de urmarire sunt importante pentu monitorizarea intregului proces de vindecare.

Prima vizita se va face in primele zile dupa operatie. In prima saptamana pot fi necesare 2-3 vizite pentru pansament. Doctorul va poate solicita sa veniti la inca 1-2 controale pentru a monitoriza atent rezultatele pe termen lung.

Cat costa Liposculptura sâini?
Pretul pentru Liposculptura sâini porneste de la 1200 -1500 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor. Pentru a vedea lista completa de preturi Chirurgia sânului, accesati .

Tehnica chirurgicală

Programați un consult cu un chirurg plastician

Orar Luni-Vineri 15-18.

+40356177771

+40728724999

estetgyn@gmail.com

Str.Gloria 7/A, Loc.Giroc, jud: Timiș, Romania, cod: 307221

Ce trebuie să știți despre programarea dvs.

In ce consta consultatia?

Aspecte care le veti discuta in timpul consultatiei cu MIhail COJOCARU.
N

Istoric medical personal

Conditia Medicala (trecuta si prezenta)
N

Istoric medical a familiei

 • Antecente de Boli Cardio-Vasculare
 • Antecente Oncologice
 • Antecente de Coagulare
 • Antecente de Cicatrizare
N

Istoric medical personal

 • cardiopatie Ischemică
 • hipertensiune arteriala
 • probleme de coagulare a sangelui
 • probleme privind cicatrizarea.
 • medicatia curenta,
 • inclusiv suplimentele nutritionale si remediile naturiste
 • operatiile precedente
 • alte tratamente de care ati beneficiat pentru fatță.
„Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Duis mollis est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula eget lacinia odio sem nec elit. Curabitur blandit tempus porttitor”

Brett Vasquez

Patient