Selectează o Pagină

MĂRIREA SÂNILOR CU AQUAfilling®

Mărirea sânilor cu AQUAfilling® Bodyline

Mărirea sânilor  prin injectare este o inovație AQUAfilling® Bodyline este cea mai bună alegere minim invazivă care se folosește cu succes în multe țări pentru mărirea conturului feselor. Această substanță este bine tolerată, cu rezultate previzibile și de lungă durată.

Iată doar câteva motive pentru care mărirea de sâini prin injectare a ajuns atât de solicitată:

 • rezultat vizibil imediat
 • remodelare forma anatomică
 • timp scurt de interventie (1 oră)
 • sedare ușoară
 • fara cicatrici sau semne
 • nu necesita perioadă de recuperare
 • efect între 5 și 7 ani.

Injectarea implantului lichid in sâini se poate face cu anestezie locala sau sedare usoara, iar substanta se introduce printr-o procedura de injectare cu canula, ceea ce face ca la final pacienta sa nu aiba decat semnele a doua orificii putin vizibile. Imediat dupa injectare, aceasta isi poate relua activitatile zilnice. Rezultatul este vizibil pe loc, clientele putand alege impreuna cu medicul, cantitatea care se va injecta: intre 100,200 si 300 ml / sân.

Costul unei astfel de interventii este de 1200 eur / 100 ml.

 

 

 

Mărirea sânilor cu AQUAfilling

Descoperă toate detaliile despre procedură

Sunt un bun candidat pentru Injectarea cu AQUAfilling®, o procedură simplă și rapidă pentru mărirea sânilor

AQUAfilling® Bodyline este cea mai bună alegere minim-invazivă care se folosește cu succes în multe țări pentru mărirea sânilor și conturului. Această substanță este bine tolerată, cu rezultate previzibile și de lungă durată. Cantitatea injectată se stabilește în funcție de preferințele pacientului și la recomandarea medicului autorizat pentru această intervenție.

Atunci când femeile decid să își mărească sânii sau fesele, există mulți factori care trebuie luați în considerare. Decizia trebuie să se bazeze pe așteptările realiste ale rezultatului. AQUAfilling® este un gel biodegradabil hidrofil care este biocompatibil și care a fost dezvoltat special pentru îmbunătățirea volumului sânilor și feselor printr-un procedeu minim invaziv, cu efect natural. Datorită încărcăturii sale pozitive, gelul atrage molecule solubile, asigurând astfel elasticitatea și rezistența pielii pe termen lung. Gelul poate fi aplicat în chirurgia plastică, estetică și reconstructivă.

Produsele AQUAfilling® și procesul de fabricație sunt realizate conform cerințelor de conformitate prin standardele CE (standardele de conformitate ale Uniunii Europene) si standardele coreene GMP (Procesul de fabricație bună). Acestea sunt cele mai înalte standarde internaționale. Cu alte cuvinte, produsele AQUAfilling® sunt susținute de un proces de fabricare de încredere în industrie, precum și conformitatea cu UE și Coreea de Sud pentru standardele verificabile, sigure și armonizate. Aplicarea strictă a testelor de sterilizare, ambalare și siguranță a produsului înainte de eliberare este efectuată de laboratoare independente și de personalul desemnat de producător.

In ce consta consultatia?
O consultatie cu chirurgul plastician este primul pas pentru aceasta procedura. Dr. Mihail COJOCARUva stabili impreuna cu pacientul scopul procedurii, se vor discuta toate intrebarile si riscurile implicate si urmatorii pasi de urmat, precum si:

·      Starea medicala, trecuta si prezenta

·      Medicatia curenta, inclusiv suplimentele nutritionale si remediile naturiste

·      Operatiile anterioare

·      Istoricul pierderii in greutate.

·

In timpul examinarii initiale, Dr. Mihail COJOCARU va evalua:

·      Calitatea si elasticitatea pielii de pe sâini

·      Muschii pectorali

·      Grasimea in exces din zona

·      Localizarea cicatricilor existente, in cazul in care acestea exista.

 

In cazul persoanelor cu probleme limitate de corectat, Dr. Mihail COJOCARU , poate sugera cai alternative de tratament ca: lipomodelarea  Pacientii sunt incurajati sa isi exprime toate problemele pe care doresc sa le clarifice in timpul acestei consultatii.

Injectarea cu AQUAfilling®, o procedură simplă și rapidă pentru mărirea sâinilor

Procedura de Injectarea implantului lichid se poate face cu anestezie locala sau sedare usoara, iar substanta se introduce printr-o procedura de injectare cu canula, ceea ce face ca la final pacienta sa nu aiba decat semnele a doua orificii putin vizibile. Imediat dupa injectare, aceasta isi poate relua activitatile zilnice. Rezultatul este vizibil pe loc, clientele putand alege impreuna cu medicul, cantitatea care se va injecta: intre 200 si 300 ml / sân. Costul unei astfel de interventii este de 1200 eur / 100 ml.

Cea mai buna cale de a obtine informatii detaliate la problemele specifice fiecaruia este sa va programati la o consultatie cu Dr. MIhail COJOCARU.

Sunt si alte optiuni la Injectarea cu AQUAfilling®, o procedură pentru mărirea sâinilor
Unii pacienti pot obtine rezultatele dorite printr-o procedura de Lipofiling , ce poate fi de asemenea o solutie. In timpul consultatiei, doctorul va va explica aceste lucruri si va evalua care sunt optiunile viabile pentru dumneavoastra.
In ce consta consultatia? Aspecte care le veti discuta in timpul consultatiei cu MIhail COJOCARU.
 • conditia medicala (trecuta si prezenta)
 • hipertensiune arteriala
 • probleme de coagulare a sangelui
 • probleme privind cicatrizarea.
 • medicatia curenta, inclusiv suplimentele nutritionale si remediile naturiste
 • operatiile precedente
 • alte tratamente .

Pentru ca reducerea semnificativa a greutatii dupa operatie poate afecta rezultatele, este important sa mentionati daca intentionati sa slabiti. Este preferabil sa se efectueze procedura cand sunteti la o greutate stabila.Evaluarea , va include o analiza a structurii osoase a bazinului si a tesuturilor subcutanate, ca si grosimea, textura si elasticitatea pielii cat si severitatea atrofiei mamare si ptoza mamară.

Care sunt riscurile?
Marea majoritate a operatiilor decurg fara complicatii majore, insa, Injectarea cu AQUAfilling®, este o procedură simplă și rapidă pentru mărirea sâinilor, implica un anumit grad de risc ca orice procedura chirurgicala. In timpul consultatiei preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU ,va va explica toate complicatiile care se pot ivi si va va raspunde la toate intrebarile.

Pot sa apara:

 • hematoame (sangerari),
 • migrarea implantului,
 • deformități,
 • pierderea sensibilitatii pe anumite zone (de obicei tranzitorie).
Cum trebuie sa ma pregatesc pentru operatie?
Este necesar sa va consultati cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie:

 • renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte si dupa operatie
 • evitarea anumitor medicamente
 • evitarea perioadei ciclului menstrual
Ce se intampla in ziua operatiei?
Injectarea se realizează în aproximativ o oră și se poate face cu anestezie locală. La cerere, se poate realiza și cu sedare de scurtă durată.  Astfel, durata este mai scurtă decât prin implant, ceea ce înseamnă că nicio altă metodă nu are ca efect o schimbare atât de rapidă și cu atât de puțin disconfort. În plus, pacienta poate pleca acasă chiar în ziua în care a avut loc procedura. Pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a se evita riscurile, aceasta trebuie efectuată doar de un medic autorizat.
Ce presupune recuperarea?
Iată doar câteva motive pentru care mărirea de fese prin injectare a ajuns atât de solicitată:

 • sedare ușoară
 • timp scurt de interventie (1 oră)
 • fara cicatrici sau semne
 • nu necesita perioadă de recuperare
 • rezultat vizibil imediat
 • remodelare forma anatomică
 • efect între 5 și 7 ani.
Cand se va vedea rezultatele si cat vor dura?
Imediat dupa operatie, veti observa o imbunatatire evidenta a sâinilor. Pe masura ce va vindecati si inflamatia se retrage, un contur mai ferm se va evidentia.  Rezultatul se poate mentine ani de zile.

Dr. MIhail COJOCARU ,va va sfatui cum sa va mentineti cat mai mult noul aspect intinerit.

Cat timp va trebui sa tin legatura cu chirurgul plastician?
Vizitele de urmarire sunt importante pentu monitorizarea intregului proces de vindecare.

Prima vizita se va face in primele zile dupa operatie. In prima saptamana pot fi necesare 2-3 vizite pentru pansament sau evacuarea unor seroame. Se recomandă sa veniti la 1,2,3,6,12 luni, controale pentru a monitoriza atent rezultatele pe termen lung.

Cat costa procedura de marire suini cu AQUAfilling® Bodyline?

Pretul pentru AQUAfilling® Bodyline,pentru mărirea de sâini porneste de la  1200 eur / 100 ml. . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor. Pentru a vedea lista completa de preturi pentru,procedura de marire fese cu AQUAfilling® Bodyline, accesati .

Tehnica chirurgicală

Portofoliu cazuri

Contact