Selectează o Pagină

RIDICARE SÂNI

LIFTINGUL (RIDICAREA) SANILOR (MASTOPEXIA) CU AUGMENTARE(PROTEZE)

Mastopexia сu augmentare,este procedura chirurgicala pentru mărirea,conturarea si ridicarea sanilor cazuti. De asemenea, se poate obtine si reducerea marimii areolei. Majoritatea femeilor prezinta,odata cu inaintarea in varsta, pierderea fermitatii si caderea sanilor. Aceste transformari pot fi mostenite, pot aparea dupa sarcina, pierderi in greutate sau datorita imbatranirii. Modificarile sunt progresive si se produc de obicei intre 20 si 40 de ani. Volumul glandei mamare poate ramane normal dar se pierde fermitatea si pozitia din tinerete. Mastopexia poate restabili fermitatea sanilor si poate corecta pozitia lor fara a mari sau reduce dimensiunile. Daca sanii au pierdut din volum si pacienta ii doreste mai mari, se pot introduce implanturi mamare.

Pentru mai multe informații trebuie să vă programați la o consultație cu Dr.Mihail COJOCARU .

Mamopexie - Ridicarea sânilor cu proteze

Descoperă toate detaliile despre procedură

LIFTINGUL (RIDICAREA) SANILOR (MASTOPEXIA) CU AUGMENTARE(PROTEZE)
 

Există mai multe variante de efectuare a acestei proceduri, în funcție de trăsăturile individuale, nevoile fizice și scopurile estetice.

Cea mai utilizată metodă, care ofera cea mai semnificativă augmentare și ridicare, implică trei incizii: una în jurul areolei, una verticală de la areolă până la pliul sânului și una orizontală sub curba pliului sânului, marcată cu roșu pe schița de mai jos.

Prin aceste incizii, Dr.Mihail COJOCARU  înlătură pielea în exces și modelează țesutul mamelar rămas,inseră sub muschiul pectoral mare un implant de proteză. Mamelonul și areola care rămân atașate de țesutul subcutanat sunt ridicate. Areola poate fi redusă în mărime. Trebuie să fiți conștiente că este posibil să nu mai puteți alăpta după operația de micșorare și ridicare a sânilor, deși în unele cazuri este posibil. În funcție de dimensiunea sânilor, incizia orizontală poate fi eliminată în anumite cazuri.

 

LIFTINGUL (RIDICAREA) SANILOR (MASTOPEXIA) CU AUGMENTARE(PROTEZE)
Cum să mă pregătesc pentru operație?

Este important sa respectați sfaturile doctorului pentru a obține cele mai bune rezultate și acestea pot include:

Va trebui, de asemenea, să comunicaţi medicului dumneavoastră toate tratamentele pe care le urmaţi. Principalele indicaţii preoperatorii sunt legate şi de dietă, şi de regimul de viaţă. Medicul recomandă renunţarea la fumat, deoarece tutunul influenţează circulaţia sângelui prin piele şi poate îngreuna vindecarea.

Operatia de LIFTING (RIDICAREA) A SANILOR (MASTOPEXIA) CU AUGMENTARE(PROTEZE)
Există mai multe variante de efectuare a acestei proceduri, în funcție de trăsăturile individuale, nevoile fizice și scopurile estetice.

Cea mai utilizată metodă, care ofera cea mai semnificativă reducere și ridicare, implică trei incizii: una în jurul areolei, una verticală de la areolă până la pliul sânului și una orizontală sub curba pliului sânului, marcată cu roșu pe schița de mai jos.