Selectează o Pagină

Ingustarea taliei ,fara a se indeparta coaste prin metoda Prof. Dr.Kudzaev

O dieta corespunzatoare si exercitiile fizice nu au intotdeauna ca rezultat o talie supla asa cum iti doresti. Talia lata, grasimea in exces, un aspect inestetic indiferent cate abdomene si exercitii fizice pentru spate nu ai face, care uneori nu iti imbunatatesc aspectul. Daca esti deranjat de aspectul spatelui tau, procedura de abdominoplastie poate fi o optiune satisfacatoare pentru tine. Operatia de ingustare a taliei, fara a se indeparta coaste prin metoda lui Kudzaev, este o noutate in domeniul chirurgiei plastice. Operatia nu este traumatizanta si nu necesita internare in clinica, deoarece este efectuată sub anestezie locala si nu dureaza mai mult de 45 de minute. Rezultatul este o talie de Viespe ingusta, cu un profil armonios.

Informatiile minimale despre metoda de ingustare a taliei, fara a se indeparta coaste prin metoda lui Kudzaev sunt mentionate pe site, insa cea mai buna solutie pentru a afla raspunsurile care va intereseaza este sa va programati la o consultatie.

Dr. Mihail COJOCARU, va va raspunde cu precizie la toate intrebarile despre aceasta procedura, inclusiv riscurile si rezultatele care se pot obtine in functie de problemele specifice ale fiecaruia.

TEHNICA OPERATORIE DE ÎNGUSTAREA TALIEI

Operatia de Ingustare a taliei nu necesita spitalizare, doar daca e nevoie sau intervin complicatii, pot fi recoandate una sau doua zile de spitalizare. In timpul operatiei, medicatia va asigura confortul pacientului. Veti fi atenti monitorizati in timpul operatiei si pe perioada recuperarii. Operatia  se vindeca cu o cicatrice care de obicei este invizibila dupa 2-3 luni sau este ascunsa de costumul de baie.

Ct torace Inainte de Procedură

 

Desen preoperator talie de Viespe

Incizia pentru Fractura controlata de Talie de Viespe

Incizia pentru Fractura controlata de Talie de Viespe cu Oscilant

Calus in curs de formare

CT la 1 lună si la 10 Luni

Cicatricea Postoperatorie

 

 

 

 

 

Ce presupune recuperarea?

Dupa efectuarea procedurii, un corset de compresie trebuie purtat timp de 2 luni dupa operatie.

Purtarea unei centuri de Talie timp de 2 luni.

Nu puteti ridica greutati, nu puteti face sport, dar rezultatul va satisface si cel mai pretentios pacient. Absolut natural, delicat și fara efecte negative asupra sanatatii, puteti deveni proprietarul unei figuri impecabile, cu o talie subtire (de Viespe) si feminina.
Urmele de incizii  devin aproape invizibile la 2-3 luni de la interventie. Pentru a asigura o buna circulatie, veti fi incurajat sa va ridicati si sa va miscati imediat dupa operatie. Aplecarea si ridicarea de greutati trebuie evitate in acest stadiu. Dormitul pe spate este recomandat pentru primele saptamani dupa operatie.

Desi fiecare are propriul ritm de vindecare, traseul urmat de majoritatea pacientilor este urmatorul:

In primele 7 zile

 • Senzatiile de durere în timpul reabilitarii sunt minime, procedura este recomandată pacientilor  de la varsta de 18 ani.
 • In primele zile, exista sentimente de stringere si etanseitate, umflaturi, dar aceste efecte sunt asociate în principal cu constanta purtarea a unui corset, deoarece procedura  in sine este considerata a fi cu impact redus.
 • Inflamatia si vanataile vor atinge punctul maxim
 • Tuburile de drenaj sunt inlaturate

Dupa 3-4 saptamani

 • Activitatea si excercitiul fizic pot creste treptat
 • Inflamatia se va reduce dar va continua sa existe
 • Vor incepe sa se vada rezultatele 

Dupa cateva luni

 • Rezultatul final va incepe sa apara
 • Senzatia de strangere va disparea
 • Senzatiile se vor imbunatati treptat in zona
 • Cicatricea inciziei va incepe sa fie mai putin vizibila.

 

Cat costa Ingustarea taliei ,fara a se indeparta coaste?

Pretul pentru Ingustarea taliei ,fara a se indeparta coaste porneste de la 3500 -5500 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor. Pentru a vedea lista completa de preturi  Ingustarea taliei ,fara a se indeparta coaste accesati .

După 4 zile pacienta dansează fericită !!!

PROMOTII LA MARIRE BUZE SI BOTTOX