Selectează o Pagină

OPERAȚII ESTETICE DUPĂ NAȘTERE

Remodelarea corporală sau operații estetice după naștere 

Naşterea unui copil este un eveniment unic în viaţa femeii, experienta care imbogateste viata unei femei poate avea efecte drastice asupra modului in care aratam. Cu toate acestea, de multe ori, mai ales după prima naştere, poate fi un moment care să le afecteze grav pe tinerele mame, deoarece corpul nu revine în totalitate la forma dinaintea sarcinii:

 • sânii îşi pierd forma, care au inceput sa se lase si sa piarda volum dupa incetarea alaptarii, volumul şi consistenţa,
 • Abdomenul cu musculatura intinsa este mai destins, cu vergeturi şi depozite adipoase,
 • excesul de grasime de pe coapse, solduri si abdomen sunt cele mai frecvente neplaceri dupa sarcina

Greutatea corporală nu revine întotdeauna la valoarea avută înaintea sarcinii, ceea ce duce la pierderea încrederii în sine, si tot atatea motive pentru care noile mamici nu se mai simt bine in corpurile lor. Si daca dupa primul copil lucrurile au o oarecare sansa sa se intoarca aproape de normal, dupa al doilea sau al treilea deja exista certitudinea ca pentru a va recupera forma aveti nevoie de ajutor din afara. Pe lângă dietă şi exerciţiile fizice, datorită progreselor procedurilor de chirurgie estetică, tânăra mamă poate spera în remodelarea corpului, având ca rezultat obţinerea unui corp precum cel avut înainte de a rămâne însărcinată.

Remodelarea corporală sau operații estetice după naștere 

Unele dintre aceste interventii pot fi efectuate singure, altele pot fi asociate in functie de necesitatile fiecarei paciente si se creaza programe terapeutice care sa includa una sau mai multe interventii spatiate la cateva saptamani sau efectuate in aceeasi sedinta operatorie.

Cand este momentul ideal sa incepeti procesul de recastigare a vechii siluete?  Cat de mult trebuie sa asteptati dupa nastere?

După naștere organismul unei femei suferă nişte transformări importante şi îşi revine practic la parametrii iniţiali după circa 2 ani. Dupa sarcina corpul are posibilitatea sa corecteze natural anumite imperfectiuni si sa raspunda la dieta si exercitii fizice, caz in care nu veti mai avea nevoie de interventia chirurgicala. De asemenea trebuie sa va refaceti rezervele de vitamine, minerale, proteine si hemoglobina pe care vi le-a consumat bebelusul. Veti avea nevoie de ele pentru recuperarea dupa operatie.

Recomandările sunt  ca procedurile estetice să se realizeze după circa un an de zile de la naştere, pentru ca organismul să îşi refacă parametrii, iar pacienta să fie într-o stare fizică foarte bună. Dacă pacienta alege să își refacă sânii, atunci trebuie să treacă minimum 6 luni de la încetarea alăptării sau, dacă mămica nu alăptează, 6 luni de la naștere.

Operatii estetice dupa nastere sunt:

 • Abdominoplastia – Remodelarea conturului abdominal poate fi realizată folosind mai multe tehnici chirurgicale. În cazul în care există doar acumulare excesivă de ţesut adipos (grăsime), acesta va fi îndepărtat prin lipoaspiraţie. Dacă există şi exces de tegument care formează aşa-numitul „şorţ abdominal”, prin abdominoplastie se excizează atât grăsimea, cât şi pielea în exces. În acest caz, rezultate superioare se obţin prin combinarea lipoaspiraţiei cu abdominoplastia (lipoabdominoplastia). La pacientele la care există pierderea tonicităţii musculaturii abdominale, aceasta va fi corectată în cursul intervenţiei chirurgicale prin plicatura peretelui musculo-aponevrotic.Abdominoplastia nu duce la dispariţia completă a vergeturilor, deşi cele localizate în zonele care vor fi excizate vor fi îndepărtate.
 • Lipoabdominoplastia -se realizează atât îndepărtarea excesului de piele şi grăsime de la nivelul abdomenului, cât şi corectarea diastazisului musculaturii abdominale (care duce la scăderea tonusului peretelui abdominal), cu obţinerea unei talii bine definite. Pacienta trebuie să ştie că lipoabdominoplastia nu este o metodă de slăbire, ci o metodă de remodelare corporală.
 • Lipomodelare corporală – se poate efectua după 6 luni – 1 an de la naştere, după ce greutatea corpului revine aproape de cea avută înaintea sarcinii.
 • Lipomodelare fese, coapse, gambe,brațe
 • Corectarea sânilorse pot realiza si interventiile de corectarea a formei, volumului si pozitiei sanilor prin procedee chirurgicale de augmentare mamara, mamopexie, mamopexie cu augmentare mamara sau mamoreductie.
 • Vaginoplastiedaca ati ramas cu o laxitate mare a orificiului vaginal care cauzeaza probleme in viata sexuala.
 • Labioplastiedacă sau modificat forma sau integritatea labiilor la nastere.

Operatiile estetice dupa nastere fie ca vizeaza imbunatatiea aspectului sanilor fie ca au ca scop reconturarea abdomenului sau coapselor se efectueza cu internare de o zi asa ca nu veti petrece mult timp departe de familie.

 

Operații estetice după naștere

Contact

  Plata in rate

  PROMOTII LA MARIRE BUZE SI BOTTOX