Selectează o Pagină
Chirurgie plastica : se ocupa cu repararea, restaurarea, remodelarea sau reconstructia unei parti vatamate, cu malformatii sau forme  pierdute ale corpului uman. Chirurgia plastica se se ocupa cu recuperarea atit a formei cit si functiei pierdute. Cuvantul “plastic” deriva din grecesul “ plastikos “, care inseamna “capabil a fi modelat”. Pe masura ce durata de viata a populatiei se mareste, atat barbatii cat si femeile doresc sa traiasca cat mai sanatos si sa isi mentina sanatatea corpului si bineinteles sa arate bine din punct de vedere estetic, sa stearga urmele lasate de timp pe organismul lor. Aceasta specialitate cuprinde mai multe ramuri :chirurgia reconstructiva,microchirurgia,chirurgia mainii,tratamentul arsurilor,chirurgia estetica.

Chirurgia plastica reconstructiva  – are drept scop corectarea oricaror defecte fizice, ce creeaza deformari si anomalii din punct de vedere al standardelor acceptate, ca urmare a unor factori precum defectele de nastere, defectele congenitale, boli, traume, sindroame. In afara de aceste aspecte, chirurgia plastica reconstructiva incearca sa corecteze si sa imbunatateasca si deficientele si anormalitatile functionale ale partii corporale in cauza.

Chirurgia plastica estetica  – are drept scop imbunatatirea trasaturilor si aspectului pacientului la nivel pur estetic, in absenta unei traume sau deformari.Solicitarile de tratare a unor probleme de chirurgie estetica (din punct de vedere al pacientului) pot fi impartite in 3 categorii majore:
1. corectarea unor trasaturi anormale (ce pot include proeminente ale nasului, urechilor, barbiei, sanilor; dar si de corectare a unor sani subdezvoltati – implante mamare silicon);
2. corectarea / estomparea unor efecte provocate de procesul imbatranirii (eliminarea ridurilor faciale, tratamente impotriva caderii excesive a parului sau deterioarii agresive a parului, liftingul diverselor parti ale corpului pentru a elimina aspectul de piele laxa);
3. reducerea anumitor tipuri de probleme de sanatate (cum ar fi reducerea celulitei, a fragilitatii parului, unghiilor si afectiuni severe dermatologice)

Pentru toate aceste probleme puteti gasi rezolvarea in clinica noastra.Pacientii trebuie sa fie extrem de realisti in ceea ce priveste asteptarile si rezultatele posibile in urma interventiei. Oricate interventii de reconturare si remodelare ar putea suporta organismul unei persoane, nu poate schimba fundamental viata individului sau sa ofere un aspect total diferit de cel initial.

In clinica noastra va oferim urmatoarele servicii de Chirurgie plastică :

 

  1. Chirurgia Feței

2. Chirurgia Pleoapelor

3. Chirurgia Nasului

4. Chirurgia barbiei

5.Chirurgia Buzelor

6.Chirurgia Gâtului

Chirurgia Urechilor

7. Chirurgia Sânului

8. Chirurgia Abdomenului

  • Abdominoplastie
  • Reconstructia Buricului
  • Liposucție Abdominală
  • Revizuirea cicatricelor hipertrofice si vicioase postoperatorii la nivelul abdomenului.

9. Chirurgia membrelor

10. Chirugia organelor genitale externe

11.  Indepartare Tatuaje sau Ștergerea Tatuajului  cu Laser 

12. Scoaterea Tatuajelor

13. Chirurgia unghilor incarnate

CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj