Selectează o Pagină

Rejuvenarea Organelor Genitale Externe Feminine (Rejuvenarea Labio-Vaginala)

Rejuvenarea labio-vaginala cuprinde mai multe metode de reintinerire a labiilor mici si mari, muntele lui Venus, a perineului, himenului si canalului vaginal. Aceste manevre permit corectia estetica a imperfectiunilor organelor genitale externe feminine, restaureaza forma si dimensiunile normale, restabilesc volumul labial.

Prin transferul de grasime proprie sau injectarea de acid hialuronic. Aceste proceduri se realizeaza in Regim spitalizare de ZI si se realizeaza in marea lor majoritate cu anestezie locala. In anumite situatii se poate utiliza si anestezie generala daca interventiile impun acest lucru sau daca pacienta solicita aceasta varianta.

Cele mai solicitate proceduri de reintinerire(rejuvenare) sunt reprezentate de:

  • Labioplastie – micsorarea labiilor mici/mari
  • Indepartarea portiunii pigmentare a labiilor mici
  • Rejuvenarea Vaginala  sau a orificiului vaginal
  • Augmentarea(marirea) labiilor mari cu grasime proprie(Lipofiling) sau augmentare cu acid hialuronic (metoda nechirurgicala)
  • Reductia sau lipoaspiratia muntelui lui Venus (liposculptura )
  • Himenoplastie sau refacerea himenului

Efectuarea acestor interventii (chirurgicale si nechirurgicale de rejuvenare a organelor genitale externe) implica obligatoriu efectuarea consultatiei si evaluarea individuala a fiecarei paciente. In momentul consultatiei,  in functie de metoda de tratament aleasa(chrurgicala sau nechirurgicala) se recomanda analizele de laborator ce trebuie efectuate si  se stabileste programarea interventiei. Internarea dupa interventie este in medie de  3-4 ore cu posibilitatea extinderii in functie de  dorinta pacientei, clinica dispunand de toate facilitatile necesare. Controalele se efectueaza la intervalele stabilite de comun acord cu chirurgul estetician.

CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj