Selectează o Pagină

TRATAREA CELULITEI

Celulita reprezinta o problema  majora pentru femeia moderna,  afectind  in mod frecvent femeile dupa virsta de 20 ani.

La ora actuala nu se cunoaste  o cauza precisa a celulitei, dar s-a observat ca exista unii factori care o determina printre care : factorul genetic care asociat cu factorii hormonali fac ca aceasta maladie sa debuteze la virste destul de tinere,variatiile de greutate, probleme la nivelul microcirculatiei.

Toti acesti factori determina   ruptura benzilor de colagen atasate la nivelul pielii care permit grasimii sa hernieze dind un aspect total inestetic.

Tratarea celulitei - mezoterapia

Descoperă toate detaliile despre procedură

IN CE CONSTA TRATAMENTUL DE COMBATERE A CELULITEI PRIN MEZOTERAPIE?
Mezoterapia este un tratament >nechirurgical eficace in reducerea celulitei. Ea consta in microinjectarea la nivelul zonelor afectate de celulita a unui amestec se substante naturale cu rol in stimularea reducerii depozitelor de grasime, ameliorarea aspectului pielii de “coaja de portocala” si stimularea tonifierii pielii.

Efectele mezoterapiei sunt de imbunatatire a circulatiei locale , de tonifiere a pielii, de dizolvare a excesului de grasime din zona dorita.

 

CARE SUNT AVANTAJELE ACESTEI METODE DE TRATAMENT A CELULITEI?
Avantajele acestei metode sunt:

  • Nu are reactii alergice

  • Nu prezinta efecte secundare
  • Nu prezinta contraindicatii

  • Nu interactioneaza cu alte medicamente

  • Nu necesita recuperare

Efectul local al mezoterapiei este de : lipoliza(reducere a depozitelor de grasime), suport metabolic de refacere a tesurilor cu imbunatatirea circulatiei locale si drenaj limfatic.

CARE SUNT INDICATIILE DE TRATAMENT ALE MEZOTERAPIEI?
Eficienta tratamentului a fost dovedita atit in combaterea celulitei difuze cu aspect omogen cit si a adipozitatilor localizate de la nivelul coapselor si abdomenului.

 Cea mai buna cale de a obtine informatii detaliate la problemele specifice fiecaruia este sa va programati la o consultatie cu Dr. MIhail COJOCARU.

CITE SEDINTE DE TRATAMENT SUNT NECESARE?
Protocolul terapeutic este individualizat si se stabileste in urma unei consultatii.

Mezoterapia este o excelenta metoda de lupta impotriva micilor depozite de grasime refractare la diete sau sport, a imbunatatire aspectului local al pielii determinat de celulita precum si de prevenire a depunerilor locale de grasime.
 

Cat costa un Tratament cu Toxina Botulinică?
Pretul pentru un tratament porneste de la  200 de euro/Ședința . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele . Pentru a vedea lista completa de preturi , accesati .

Contact

    Plata in rate