Selectează o Pagină

Refacerea Himenului sau a Virginitatii , este o cerinta foarte actuala atit din punct de vedere personal,cultural ,religios sau financiar. Este o procedura specifica Chirurgiei Reconstructive si Estetice a organelor genitale feminine.

Aceasta procedura se realizeaza in Clinica  Estet&GYN   ,cu anestezie loco-regionala sau generala IV, consta in refacerea virginitatii atit imediat dupa pierderea Himenului sau dupa o perioada mai indelungata de timp,nu este dureroasa,dureaza aproximativ o ora,nu necesita internare iar recuperarea este foarte rapida.

Daca resturile himenului initial nu sint suficiente pentru reconstructia himenului atunci refacerea virginitatii se poate realize prin strimtorarea portiunii initiale a vaginului folosind mucoasa vaginala ce va forma un nou himen.Acest himen se va rupe in cursul primului act sexual similar unui himen natural.
Refacerea virginitatii prin aceasta procedura estetica  confera rezultate foarte bune iar recuperarea rapida si confortul postoperator au facut ca adresabilitatea pentru acest gen de procedura sa fie din ce in ce mai mare.Implica o procedura reconstructiva specifica  chirurgiei plastice si estetice  a organelor genitale feminine.

Primul pas pe care trebuie sa-l faca pacienta este consultatia .In momentul consultatiei se apreciaza ce tehnica va fi folosita si care va fi rezultatul acesteia.

 Tehnica de refacere a himenului.

Pentru a stabili ce tehnica trebuie folosita este necesara o consultatie .CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj