Selectează o Pagină

Implanturile pectorale la barbati

Daca sunteti pasionat de fitness, probabil ati constatat deja ca indiferent cat de mult lucrati muschii pectorali, ei au o limita genetica care nu poate fi cu usurinta depasita.

De aceea, implanturile pectorale pentru barbati pot fi o solutie in astfel de cazuri, in special atunci cand ceilalti muschi ai corpului sunt mai voluminosi si definiti decat pieptul.

Aceste implanturi sunt din silicon solid si sunt plasate in dreptul muschiilor pectorali pentru a le conferi o mai mare definitie si a contribui la imaginea unui corp sculptat.

„Lifting Facial” –„Face Lift”

Este operatia de implant de pectorali potrivita pentru mine?
 

Barbatii pentru care aceasta procedura este recomandata au o stare de sanatate buna, au asteptari realiste legate de aceasta procedura si isi doresc un aspect muscular mai bine definit in zona pectorala.

Procedura se recomanda barbatiilor care:

 • Au pectorali subdezvoltati si nu reusesc cresterea masei pectorale, indiferent cat de mult lucreaza acesti muschi
 • Au un piept cu aspect excavat
 • Nu au muschi pectorali (sindromul Poland)

Cea mai buna modalitate pentru a determina daca aceasta procedura este potrivita si in cazul Dvs. este in urma stabilirii unei consultatii la Dr. Panturu in care sa discutati asteptarile si rezultatele pe care doriti sa le obtineti si varianta cea mai potrivita pentru situatia Dvs.

Pregătirea pentru operaţia de Implanturi pectorale la barbati
Operaţia de Implanturile pectorale la barbati , presupune evaluarea stării de sănătate a pacientului pentru a nu apărea complicaţii datorate vreunor afecţiuni. Medicul vă va controla tensiunea arterială, va investiga problemele legate de coagularea sângelui sau existenţa riscului de a forma cicatrici periculoase. Va trebui, de asemenea, să comunicaţi medicului dumneavoastră toate tratamentele pe care le urmaţi. Principalele indicaţii preoperatorii sunt legate şi de dietă, şi de regimul de viaţă. Medicul recomandă renunţarea la fumat, deoarece tutunul influenţează circulaţia sângelui prin piele şi poate îngreuna vindecarea.

In majoritatea cazurilor interventia mărește volumul pectoralilor, rezultatul putand fi uimitor, insa depinzand in mare masura de varsta si pielea pacientului. Cu cat pacientii sunt mai tineri, cu atat procedurile sunt mai putin agresive sau minim invazive.

Operatia de Implanturi pectorale la barbati
Operatia dureaza aproximativ 2 ore si are loc sub anestezie generala. In timpul operatiei Dr. Panturu va efectua o incizie sub-brat si va creea un spatiu intre muschi pectorali si cutia toracica pe unde va plasa implanturile de silicon. Deoarece incizia este sub-brat ea va fi mai putin vizibila decat una similara in zona pectorala. Siliconul folosit este unul solid care creeaza o forma naturala. Cu ajutorul suturilor in mai multe straturi se va creea o inchidere cu aspect natural a pielii si muschilor, cu cicatrice minime..

 Cea mai buna cale de a obtine informatii detaliate la problemele specifice fiecaruia este sa va programati la o consultatie cu Dr. MIhail COJOCARU.

Cât durează procesul de recuperare post-operatorie?
Este foarte important sa evitati sa fumati ulterior operatiei pentru a facilita recuperarea. Fumatul impiedica folosirea optima a oxigenului de catre corpul Dvs. ceea ce creste riscul infectiilor, incetineste procesul de vindecare al ranilor si afecteaza negativ starea Dvs. de sanatate post-operator.

In prima saptamana postoperator este important sa limitati activitatiile fizice in special cele care presupun utilizarea bratelor. Inciziile Dvs. se vor vindeca in aproximativ 2 saptamani insa zona pectorala unde s-au plasat implantele se va vindeca complet abia in 6 saptamani.

Majoritatea pacientilor se vor putea intoarce la activitatiile curente in aproximativ 1 saptamana de la operatiei insa activitatiile fizice solicitante si mai ales ridicarea greutatiilor nu este recomandata pana la recuperarea completa post-operatorie.

.

Cat timp va trebui sa tin legatura cu chirurgul plastician?
Vizitele de urmarire sunt importante pentu monitorizarea intregului proces de vindecare.

Prima vizita se va face in primele zile dupa operatie. In prima saptamana pot fi necesare 2-3 vizite pentru pansament. Doctorul va poate solicita sa veniti la inca 1-2 controale pentru a monitoriza atent rezultatele pe termen lung.

Pret implante pectorale la barbati
Pretul operatiei de implant pectoral barbati variaza in functie tehnica, de implant si de particularitatea cazului. Costul implantului de pectoral la barbati este influentat si de posibilele operatii asociate, daca se efectueaza si liposuctie, transfer de grasime, etc..

Pretul pentru  implante pectorale la barbati porneste de la 3200 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele si scosul firelor. Pentru a vedea lista completa de preturi implante pectorale la barbati, accesati .

 

Tehnica chirurgicală

Programați un consult cu un chirurg plastician

Orar Luni-Vineri 15-18.

+40356177771

+40728724999

estetgyn@gmail.com

Str.Gloria 7/A, Loc.Giroc, jud: Timiș, Romania, cod: 307221

Ce trebuie să știți despre programarea dvs.

In ce consta consultatia?

Aspecte care le veti discuta in timpul consultatiei cu MIhail COJOCARU.
N

Istoric medical personal

Conditia Medicala (trecuta si prezenta)
N

Istoric medical a familiei

 • Antecente de Boli Cardio-Vasculare
 • Antecente Oncologice
 • Antecente de Coagulare
 • Antecente de Cicatrizare
N

Istoric medical personal

 • cardiopatie Ischemică
 • hipertensiune arteriala
 • probleme de coagulare a sangelui
 • probleme privind cicatrizarea.
 • medicatia curenta,
 • inclusiv suplimentele nutritionale si remediile naturiste
 • operatiile precedente
 • alte tratamente de care ati beneficiat pentru fatță.
„Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Duis mollis est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula eget lacinia odio sem nec elit. Curabitur blandit tempus porttitor”

Brett Vasquez

Patient
Plata in rate

PROMOTII LA MARIRE BUZE SI BOTTOX