Selectează o Pagină

Indepartare Tatuaje sau Ștergerea Tatuajului  cu Laser 

Laserul Helium Q Switched Nd YAG detine toate certificarile necesare precum si CE (Community Europe) si FDA (U.S. Food and Drug Administration), fiind utilizat in intreaga lume in siguranța si cu succes. Sistemul dual utilizat de noul sistem, poate indeparta si tatuajele multicolore.

  1. Cum este indepartat tatuajul cu ajutorul laserului ?

Culorile utilizate in procesul de tatuare sunt diferite fată de culoarea naturală a pielii. Vopselurile utilizate creaza imaginea de sub piele care formeaza tatuajul. Tratamentul cu laser afecteaza tocmai aceste vopseluri. Procedura consta in absorbtia de catre vopsea a energiei laserului, care trece prin piele, iar in urma acestei absorbtii rezulta caldura. Aceasta caldura cauzeaza fragmentarea particulelor de pigment in particule mai mici. Odată cu fragmentarea particulelor de pigment se va observa atenuarea tatuajului. Cu timpul, particulele fragmentate de pigment vor fi eliminate de catre corp.

2.De ce nu se recomanda acoperirea unui tatuaj vechi cu un altul nou?

Cei mai multi dintre posesorii tatuajelor considera ca acoperirea tatuajelor vechi cu altele noi ,este o metoda cat se poate de obsinuita si deloc nociva in momentul procesului de mascare aprimului tatuaj. Gandire total gresita! In momentul acela pielea dumneavoastra are de suferitde doua ori mai mult, o data cand v-ati instalat in corp aceste substante straine si a doua oara cand se vrea acoperirea celui dintai tatuaj. Pot aparea foarte multe complicatii, de la infectii si dureri grave pana la aparitia cancerului cutanat. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si luati deciziile care nu va pun viata in pericol!

3.Cum va arata tatuajul dumneavoastra peste 15 ani?

V-ati intrebat vreodata cum veti arata dumneavoastra, pielea dumneavoastra si tatuajul o data cu inaintarea in varsta? Va ganditi la imaginea pe care o veti afisa o data cu trecerea anilor in cadrul societatii in care traiti? Frumusetea consta in naturalete si curatenie corporala. Fiti rationali si scapati de aceste dorinte ale tineretii care va pot pune viata in pericol statutul intr-o imagine mai putin placuta in fata celor din jurul dumneavoastra. Optati pentru indepartarea tatuajelor si iesiti in evidenta prin simplitate!

  1. Procedura de indepartare a tatuajului cu ajutorul laserului

Procedura de indepartare a tatuajului incepe cu un control din partea doctorului care evaluează structura tatuajului, tipul de pigment utilizat, data realizării si tehnica folosită. Metoda utilizată in realizarea tatuajului, pigmentii folosiți, structura acestuia au o mare importanță. Tatuajele realizate de catre persoane amatoare sunt mai usor de indepartat decat cele realizate intr-un mediu profesionist datorita compozitiei mai simple a cernelurilor folosite.

  1. Cate sedințe sunt necesare?

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser se modifică in functie de tipul tatuajului, modalitatea de realizare, utilizare de pigmenți colorati, materialele utilizate. Indepartarea unui tatuaj realizat intr-un mediu profesionist, cu o singura culoare, de concentratie medie se realizeaza în 3-8 sedinte. Sedintele se fac la interval de 4-6 saptamani.

  1. Durata unei sedinte

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser poate dura între 5 minute si 1 ora in functie de marimea si concentratia pigmentului.

  1. Pretul unei sedinte

Pretul unei proceduri de indepartare a tatuajului cu laser se stabileste la inceputul sedintei. Acestea variaza in functie de structura si marimea tatuajului.

  1. Persoanele carora nu se aplică procedura de indepartare a tatuajului cu laser

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser nu se aplica femeilor insarcinate. Suplimentar, procedura nu este recomandata persoanelor cu disfunctii ale inimii, care sufera de diabet, epilepsie sau cele care au leziuni ale pielii in zona tatuata.Exceptand cazurile enumerate anterior, procedura de indepartare a tatuajului cu laser poate fi suportata de orice persoana cu varsta de peste 12 ani.

  1. Efectele secundare ale Procedurii de indepartare a tatuajului cu laser

Nu exista efecte secundare permanente. După tratament pacientii isi pot relua activitatile zilnice. In urma efectuarii procedurii de indepartare a tatuajului cu laser pot aparea in zona afectata ınrosiri, iritatii ale pielii precum si senzatia de arsura, dar acestea vor disparea in cateva zile. In unele cazuri pielea se poate cicatriza si pot aparea senzatii de mancarime.

Deasemenea, după procedura de indepartare a tatuajului cu laser zona tatuata se va umfla si inrosi, asemanator ca atunci cand l-ati facut,iar culorile tatuajului se vor atenua. Abia după 4 săptămâni de la procedura se poate observa forma finala a tatuajului.

  1. Recomandari inainte de efectuarea procedurii de indepărtare a tatuajului cu laser

Inainte de realizarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser se recomanda un control al medicului specialist. Se va evalua structura, culoarea, marimea tatuajului, iar dacă este necesar se va efectua o procedură de proba.

Cu 2 saptamani inainte de inceperea procedurii nu se recomanda bronzarea naturala sau la solar.

  1. Recomandari după efectuarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser

Pacientul isi poate relua activitatile zilnice imediat după realizarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser. Zona afectata trebuie ferită cel puțin 4 saptamani de bronzarea naturala sau solar. Zona trebuie hranita (protejata) zilnic cu creme hidratante .

Preturile pentru indepartarea tatuajului cu laser depind de marimea tatuajului, numarul de culori, cerneala folosita precum si aparatele folosite in realizarea tatuajului.

Pentru un pret detaliat programeaza-te la o consultatie oferita de Medic Primar Chirurgie Plastica Dr. Mihail COJOCARU .

Pentru programari Luni-Vineri: 08:00–20:00

La nr de tel: 0356116424 / Mobil: 0766292617 / 0749276189

CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj