Selectează o Pagină

Indepartare Tatuaje sau Ștergerea Tatuajului

Odata cu cresterea numarului de tatuaje la tineri in ultimii ani, chirurgii plastici constata o crestere a numarului de pacienti care doresc indepartarea tatuajelor. Motivele dorintei indepartarii tatuajului variaza de la pacient la pacient: tatuajele por fi prost executate sau plasate in zone care interfera cu  viata sociala sau sexuala a individului, locul tatuajului poate fi sediul unei infectii, sau pur si simplu persoana care solicita indepartarea tatuajului a trecut intr-o alta etapa a vietii si nu doreste ca stigmatul unui tatuaj realizat in adolescenta sa-i perutrbe existenta.Pentru indepartarea tatuajelor exista o plaja larga de metode. Toate metodele pot fi efectuate in cadrul clinicii noastre. Deoarece tatuajele sunt plasate profund sub piele, metodele „invechite” (dermabrazia, indepartarea chimica) lasa cicatrici inacceptabile din punct de vedere estetic (cicatrici hipertrofice sau chiar keloide).

Informatii utile:  

Tatuajele mai vechi sunt mai usor de indepartat decat cele noi.  Tatuajele efectuate de amatori sunt mai usor de indepartat decat cele efectuate de profesionisti.  Anumiti pigmenti sunt mai usor de indepartat, pigmentii fluorescenti si culoarea verde sunt cel mai greu de indepartat  Tipul de cerneala poate influenta rezultatul, anumite substante pot crea o reactie paradoxala, pielea innegrindu-se in loc sa se decoloreze.  Medicul va va informa ce anume puteti astepta in urma tratamentului laser al tatuajului dumneavoastra.

Indepartare Tatuaje sau Ștergerea Tatuajului  cu Laser 

Laserul Helium Q Switched Nd YAG detine toate certificarile necesare precum si CE (Community Europe) si FDA (U.S. Food and Drug Administration), fiind utilizat in intreaga lume in siguranța si cu succes. Sistemul dual utilizat de noul sistem, poate indeparta si tatuajele multicolore.

  1. Cum este indepartat tatuajul cu ajutorul laserului ?

Alte metode de indepartare a tatuajelor :  

  • Excizia chirurgicala urmata de sutura ,
  • Excizia urmata de grefa de piele,
  • Expandarea tisulara ,
  • Dermabrazia,
  • Indepartarea chimica prin peeling ,
  • Lumina intensa pulsata ,Alte tipuri de lasere .

Toate metodele sus mentionate pot fi efectuate in cadrul clinicii noastre. In cadrul consultatiei cu chirurgul plastician ele vor fi prezentate in detaliu, iar impreuna cu acesta veti putea decide si alege metoda care vi se potriveste cel mai bine.

CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj