Selectează o Pagină
Liftingul frontal are ca obiectiv atenuarea până la dispariția completă a ridurilor orizontale ale frunții precum și a ridurilor verticale dintre sprâncene. Tot cu ajutorul acestei operații este ridicată partea externă a sprâncenelor și concomitent pleoapa superioară a ochiului, se ameliorează ridurile din colțul ochiului („labă de gâscă”) sau se poate mari înălțimea frunții.

Această intervenție poate fi efectuată singură sau poate fi asociată chirurgiei estetice a feței (lifting cervico-facial) sau a pleoapelor (blefaroplastie). Liftingul frontal oferă o înfrumusețare considerabilă a părții superioare a feței fiind recomandat atât fetelor tinere cât și femeilor după 50 ani cu riduri ale frunții pronunțate.

Durata spitalizării este de 24 ore, intervenția putând fi făcută sub anestezie locală profundă sau în unele cazuri, când este asociată cu alte tehnici la nivelul feței sub anestezie generală. Operația de lifting frontal durează în medie 1-2 ore, iar inciziile făcute în pielea capului sunt foarte discrete și în întregime acoperite de păr.

Procedură lifting frontal

Procedură Lifting frontal

Progresele tehnice din ultima perioadă permit abordarea acestei zone și pe cale endoscopică ceea ce implică introducerea instrumentelor și a camerei optice prin incizii minuscule, întreaga operație fiind apoi urmărită pe un ecran de control. Dispariția ridurilor este determinate de relaxarea mușchilor frontali, iar repunerea în tensiune a pielii asigură ascensionarea sprâncenelor și secundar a pleoapei superioare. Sutura este realizată cu fire resorbabile sau de la caz la caz cu agrafe care vor fi scoase la 8-10 zile.

După operație veți purta timp de 3 zile un pansament de protecție al cicatricilor. După 3-5 zile este permisă spălarea părului, iar după 7-10 zile va puteți relua activitățile normale.

Liftinng Frontal

CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj