fbpx
Selectează o Pagină

Lipofiling(Transfer Grasime)

MICROLIPOFILING

In termeni medicale injectarea de grasime se numeste :

TRANSPLANT AUTOLOG DE GRASIME

Implica recoltarea grasimii de la nivelul abdomenului, coapselor, feselor, etc, si injectarea sub piele. Se foloseste pentru umplerea obrajlor supti, pliurile fetei, corectarea denivelarilor pielii, ridurile fruntii, ingrosarea buzelor si ridurile mainii.

PROCEDURA– sub anestezie locala se extrage cu o canula mica, grasimea, care se va prelucra si se va injecta sub anestezie locala la nivelul dorit .Se va face o hipercorectie pentru ca rezultatul sa fie cel dorit dupa absorbtia unei parti a grasimii.

POSTOPERATOR – in cazul unui tratament de anvergura , veti fi nevoit sa va limitati activitatea pentru scurt timp. Majoritatea pacientilor isi reiau imediat activitatea. Pot apare edeme, vanatai, roseata la ambele zone. Severitatea simptomelor depind de marimea si de localizarea zonei de lipofiling. Evitati expunerea la soare pentru 48 de ore. Puteti folosi machiaj si creme de protectie. Edemul poate dura citeva saptamani daca s-a lucrat pe o zona mai mare.

REZULTATE: in medie dureaza 3-6 luni, iar la unii pina la un an sau mai mult. De aceea pot fi necesare mai multe injectari. Chirurgul va va spune la ce interval pentru a avea un rezultat optim.

Marirea buzelor cu grasime proprie

(transferul autolog de grasime)

 

Transferul autolog de grasime este este o interventie minim invaziva relativ simpla care vizeaza intinerirea si imbunatatirea aspectului general al fetei.

Marele avantaj al transferului autolog de grasime este faptul ca se foloseste o substanta naturala, parte a fiecaruia dintre noi, care nu poate fi respinsa si care de obicei este prezenta in abundenta.

O parte din cantitatea de grasime injectata este lent reabsorbita de catre organism, dar aveti posibilitatea sa repetati operatiunea din nou si din nou – pana la satisfacerea deplina. De obcei, pentru mentinerea de lunga durata a rezultatelor dorite sunt necesare doua astfel de interventii.

Cu varsta, vom pierde tesutul de grasime din unele zone, datorita procesului natural de imbatranire, iar rezultatul acestui proces este dat cu precadere de aparitia ridurilor si de pierderea elasticitatii pielii. In medicina estetica transferul autolog de grasime este utilizat in vederea umplerii ridurilor, modelarii buzelor, sublinierii pometilor, corectarea adanciturilor de sub ochi si a cearcanelor, a cicatricilor sau a oricarei zone lipsite de grasime.

Tratamentul este unul nedureros. Dupa efectuarea unei anestezii locale, de obicei la nivelul coapselor sau al feselor, se va extrage cantitatea necesara de la nivelul acestor zone; grasimea va fi curatata, prelucrata (printr-o tehnica initiata de catre Dr. Morad Iancu) si transferata intr-o alta seringa si ulterior va fi injectata in locurile care au fost planificate in avans.

Dupa incheierea tratamentului este de asteptat o usoara umflare la nivelul zonei injectate. Aceasta stare trece de obicei in termen de 72 de ore.

 

Care sunt cei mai buni candidati?

Ca in orice tratament chirurgical, cei mai buni candidati sunt:

  • Personale active si sanatoase;
  • Cei care au asteptari realiste;
  • Pacientii care nu probleme de coagulare a sangelui.

Te poti intoarce la activitatea curenta la cateva zile dupa tratament. Trei saptamani dupa interventie va fi evitat efortul excesiv, iar pielea nu va fi expusa in mod neprotejat la soare pe o durata de 3-6 luni.

Verified by MonsterInsights