fbpx
Marire buze in Timisoara, la Clinica “ESTET & GYN” din Giroc.

Daca va doriti un zambet mai atragator, in Clinica “ESTET & GYN” ,  Dr.Mihail COJOCARU,  va ofera solutia unui tratament modern de marire buze  cu :

 1. Marire buze  cu Acid Hyaluronic
 2. Marire buze cu grasime proprie
 3. Marire buze  cu Fire  ” BOCA „

 

Tipul de acid hyaluronic injectat pentru marire buze:

Acidul hyaluronic folosit cel mai frecvent pentru marirea buzelor in Clinica “ESTET & GYN” din Giroc , este din gama:

 • PRINCESS-CROMA 
 • REGENYAL IDEA
 • FILORGA HYAL-DEFENCE
 • TEOSYAL REDENSITY II

Cine nu vrea sa aiba buzele senzuale? Buzele au fost intotdeauna in centrul atentiei, ele reprezinta pentru multi marca senzualitatii.De-a lungul anilor idealul de frumusete s-a schimbat; astazi sunt la moda buzele pline si senzuale . Desi la nivel mondial exista brevetate peste 50 de substante de umplere, cel mai popular filler temporar este acidul hialuronic. Deoarece acidul hialuronic este prezent in pielea noastra, este sigur si lipsit de reactii alergice. In cazul fillerelor cu caracter temporar se obtine un rezultat imediat minunat, si pentru mentinere injectarea se repeta dupa 6-8 luni pana la un an, in functie de pacient. Acest tip de tratament se adreseaza in special persoanelor cu diverse temeri legate de consecintele pe care le presupune o procedura ireversibila, sau acelor persoane care nu sunt in totalitate convinse de forma pe care buzele o pot capata.

De ce sa alegi procedura de marire a buzelor cu acid hyaluronic?

 • Costurile sunt mai mici decat la marirea buzelor cu implanturi sau grasimea proprie;
 • Se foloseste doar anestezie locala, realizata cu 45 de minute inainte de procedura, prin aplicarea unei creme;
 • Cantitatea de acid hialuronic injectata poate fi controlata si decisa impreuna cu pacientul chiar in timpul procedurii.

Esti un candidat bun pentru marirea buzelor cu acid hialuronic daca:

 • Doresti sa-ti imbunatatesti aspectului estetic al fetei;
 • Doresti reconstructia unor zone ale buzei care si-au pierdut din volum datorita unor interventii chirugicale;
 • Doresti sa-ti schimbi conturul buzelor;
 • Doresti sa estompezi anumite defecte congenitale ale buzelor;
 • Doresti sa-ti reduci ridurile fine din jurul buzelor.

 

Augmentarea buzelor este contraindicata daca ai suferit de: disfunctii ale nervilor faciali, infectii cu hepatita recurenta, diabet, alergii multiple sau diverse boli autoimune.

Important!  Daca pacientul este plurialergic sau nu a mai efectuat nicio injectare cu acid hialuronic in trecut, se poate efectua o testare cu o cantitate infima de acid hialuronic, astfel incat reactiile sau manifestarile ulterioare sa fie eliminate.

Cum decurge procedura de marire a buzelor?

Procedura de marire a buzelor incepe cu o consultatie, in care medicul va afla care sunt asteptarile pacientului dupa aceasta procedura, astfel incat felul injectarii, cantitatea de produs si tipul acidului hialuronic injectat sa fie in conformitate cu dorintele pacientului.Dupa ce aceste elemente au fost stabilite, procedura debuteaza prin aplicarea unui anestezic local sub forma de crema, cu 45 de minunte inainte de injectare. Anestezicul face ca injectarea acidului sa nu fie insotita de durere.Pacientul este perfect constient in timpul procedurii, primind chiar o oglinda care ii va permite interactiunea permanenta cu medicul in timpul procedurii, astfel incat rezultatul final sa fie cel asteptat.

Cat timp sunt vizibile rezultatele procedurii de marire a buzelor cu acid hialuronic?

Rezultatele sunt vizibile minim 4-6  luni, insa difera in functie de tipul produsului folosit.  Cand pacientul este usor nesigur privind forma dorita se poate injecta o cantitate redusa de acid hialuronic, si se poate aplica ulterior un adaos.

E mai sigur sa injectezi mai putin decat sa fii nevoit sa elimini substanta in exces.Acidul hialuronic, datorita caracterului sau de natura biologica prezinta si alte avantaje, de exemplu creand un aspect al buzelor natural, neted si hidratat.Procedura nu este dureroasa.  Acidul hialuronic se injecteaza prin ace extrem de fine care creaza doar o usoara senzatie de disconfort. Inaintea injectarii se aplica o crema anestezica sau, la pacientii foarte sensibili, se anesteziaza local zona buzelor.

In doar in cateva minute poti avea buze mai frumoase cu trasaturi bine definite si un zambet memorabil. Nu ai nevoie de timp de recuperare si te poti intoarce la activitatea curenta imediat dupa tratament. Odata cu inaintarea in varsta productia naturala de acid hialuronic se diminueaza si aspectul senzual al buzelor se pierde. Prin injectarea de acid hialuronic volumul buzelor se reface, profilul se amelioreaza, conturul devine mai pregnant. In functie de dorinte poti opta pentru marirea volumului buzelor sau doar pentru un contur ferm si definit. Substanta produce buze mai pline, netede si cu aspect natural.

Pret marirea buzelor cu acid hialuronic la  Clinica Estet&Gyn ,Clinica de Chirurgie Plastica,Chirurgie Estetica :

 1. REGENYAL IDEA————- 1ml/seringa =220 Euro
 2. PRINCESS-CROMA ———- 1ml/seringa =250 Euro
 3. FILORGA HYAL-DEFENCE- 1ml/seringa =300 Euro
 4. TEOSYAL REDENSITY II—- 1ml/seringa =350 Euro

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vă programaţi pentru o consultatie :

Programări : +40728 724 999

 

Cazuri Clinice :

marire-buze-caz-1

marire-buze-caz-2