Selectează o Pagină

In termeni medicale injectarea de grasime se numeste : TRANSPLANT AUTOLOG DE GRASIME sau MICROLIPOFILING .

Implica recoltarea grasimii de la  nivelul abdomenului, coapselor, feselor, etc, si injectarea sub piele. Se foloseste pentru umplerea obrajlor supti, pliurile fetei, corectarea denivelarilor pielii, ridurile fruntii, ingrosarea buzelor si ridurile mainii. Rezultatul constă în buze mai accentuate şi mai voluminoase, care persistă luni de zile.

Cat dureaza operatia?  Este o procedură simplă şi durează aproximativ 15 minute si se utilizeaza anestezie locala.

PROCEDURA – sub anestezie locala se extrage cu o canula mica, grasimea, care se va prelucra si se va injecta sub anestezie locala la nivelul dorit .Se va face o hipercorectie pentru ca rezultatul sa fie cel dorit dupa absorbtia unei parti a grasimii.

REZULTATE: in medie dureaza 3-6 luni, iar la unii pina la un an sau mai mult. De aceea pot fi necesare mai multe injectari. Chirurgul va va spune la ce interval pentru a avea un rezultat optim.

Care sunt avantajele? 

Principalul avantaj se refera la faptul ca grăsimea proprie are o capacitate de integrare maxima la locul injectat, nefiind tratata de organism ca pe un corp strain. Zona din care este prelevat tesutul adipos va fi tonifiata. Tehnica este minim invaziva iar complicatiile sunt rare.

Care pot fi efectele secundare?

Pentru zona de prelevare (donatoare): invinetire, umflare, sensibilitate pana la 24 de ore de drenaj al lichidului anestezic.

Zona tratata: invinetire, umflare, sensibilitate sporta.

POSTOPERATOR – in cazul unui tratament de anvergura , veti fi nevoit sa va limitati activitatea pentru scurt timp. Majoritatea pacientilor isi reiau imediat activitatea. Pot apare edeme, vanatai, roseata la ambele zone. Severitatea simptomelor depind de marimea si de localizarea zonei de lipofiling. Efectul de umflare se va intesifica pana in a treia zi, insa va descreste treptat. Pentru aceste zone este recomandata utilizarea unei pungi cu apa si gheata sau gel termic in primele ore pentru diminuarea echimozelor. Daca invinetirea este extinsa, ar putea ramane astfel pentru putin timp, insa poate fi camuflata cu machiaj.  Evitati expunerea la soare pentru 48 de ore. Puteti folosi machiaj si creme de protectie. Edemul poate dura citeva saptamani daca s-a lucrat pe o zona mai mare.

Cat dureaza efectul? 

In primele trei luni de la interventie se vor resorbi in jur de 10-50% din celulele trasplantate. Dupa trecerea acestui interval, rezultatul poate fi considerat permanent.

Pret Lipofiling Buze : 500-800 Euro .

CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj