Selectează o Pagină
Materialul consta din fire biodegradabile care au fost utilizate vreme indelungata in chirurgia cardiaca si chirurgia generala. Spre deosebire de firele obisnuite, care sunt netede, toate firele “ HAPPY LIFT  ” sunt prevazute cu mici carlige (sau zimti) cu un design special in ceea ce priveste lungimea, densitatea si orientarea lor, avand un efect de lifting si revitalizare.

Firele “ HAPPY LIFT  ”, sunt disponibile intr-o versiune resorbabila. Acestea sunt confectionate din acid polilactic-caprolactona, o compozitie non-alergena modificata pentru a rezista in interiorul pielii umane.

INEEDLEOdata ce patrund in tesutul subdermic, carligele ancoreaza pielea si produc fibroza necesara formarii unui nou strat de sustinere pentru tesuturile faciale netede. Efectul lor de lifting fixeaza tesutul. Drept urmare, imediat dupa interventie se poate observa un aspect intinerit si un contur facial imbunatatit.

In timpul acestei interventii sunt folosite canule subtiri pentru a introduce firele in tesuturile conjunctive mai profunde. Ele se ataseaza in tesutul subcutanat si, daca sunt pozitionate corespunzator, creaza tensiune in directia dorita. Aceasta creaza o intindere usoara a tesutului subcutanat si a pielii, care este fortificata dupa cateva zile prin cresterea naturala de tesut conjunctiv (fibroza).

Pentru tratament se foloseste anestezia locala, iar firele raman tesuturi timp de aproximativ 6 pana la 8 luni dupa ce se reabsorb lent timp de 12-18 luni. Pot fi pozitionate in orice moment fire suplimentare. Prin urmare este o metoda accesibila, care permite liftingul sprincenelor si intinderea semnificativa a hipodermului cu efort minim, pentru o anumita perioada de timp si fara riscuri majore. In comparatie cu liftingul  conventional excezional al sprincenelor, liftingul cu fire ofera beneficii pentru pacient. Inseamna mai putin stres pentru ca interventia este in mod semnificativ mai redusa. Nu exista cicatrici vizibile, iar vindecarea este in general foarte rapida.

Beneficiile suplimentare ale interventiei: – numai aproximativ 50 de minute. 20-30 de minute inainte de tratament trebuie aplicata anestezia locala; are un risc scazut de durere si inflamatie.

Rezultatul se vede imediat dupa interventie. In plus, firele de polidioxanona, material de sutura bine tolerat, au fost folosite in chirurgie o lunga perioada de timp. Aceasta inseamna siguranta suplimentara pentru pacienti. De fapt, firele “ HAPPY LIFT “ au o remanenta dovedita intre 2 si 3 ani.

Sprincene soft shapeCei mai buni candidati pentru “ HAPPY LIFTTM “ sunt femeile si barbatii cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani, care nu isi doresc sa apeleze la un lifting de sprincene  traditional, insa vor sa arate mai tineri.

Pretul interventiei :   800 Euro.

Cazuri Clinice ridicare de sprâncene :

double-needle-eyebrowCONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj