Selectează o Pagină

Riduri de expresie injectate cu toxina botulinica in Timisoara la  Clinica „ESTET&GYN” de Dr. Mihail COJOCARU

Produsele folosite in Clinica ESTET &GYN  sunt aprobate de autoritaţile competente şi este utilizat in scop cosmetic şi estetic în peste 60 deţări in intreaga lume. Aceste produse sunt: VISTABEL,Cosmetic ,VISTABEL®,VISTABEX®,BOTOVISTA®,Toxina Botulinica A. Sunt folosite pentru : 

 

  • Riduri de expresie
  • Laba Gâștii Perioculare
  • Riduri Periorale
  • Riduri Frontale
Riduri de expresie injectate cu toxina botulinica in Timisoara la Clinica "ESTET&GYN" de Dr. Mihail COJOCARU
 

Este un tratament cosmetic , nechirurgical al ridurilor de expresie ,care trebuie repetat la 4-6 luni şi constăîn injectarea cu ace fine de insulină, fărăanestezie, a toxinei botulinice la nivelul treimii superioare a feţei (frunte, între sprâncene, colţul ochilor, baza nasului). În mod normal se injectează120-140 unitaţi, efectul începe săse instaleze la 3 zile şi este complet la 1 săptamână.

CUM FUNCTIONEAZA TOXINA BOTULINICA

Cind se injecteaza intr-o anumita arie toxina botulinica®, care este denumirea comerciala pentru toxina botulinica tip a, se blocheaza in mod reversibil impulsurile nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Prin aceasta tehnica, muschii nu se mai pot contracta si de aceea tind sa se relaxeze. Cind muschii se relaxeaza pielea de deasupra ramine intinsa si neridata in timp ce musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitind ca persoana sa ramina cu o expresie faciala neafectata.

CE ZONE SE POT TRATA CU TOXINA BOTULINICA?

Toxina botulinica® se foloseste in general la etajul superior al fetei. Cele mai frecvente arii sint ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprincene, ridurile de la coltul ochiului( ” laba gistii”) .  Se pot face si in jurul gurii si la nivelul barbiei, dar cu siguranta va afecta zimbetul.

 Cea mai buna cale de a obtine informatii detaliate la problemele specifice fiecaruia este sa va programati la o consultatie cu Dr. MIhail COJOCARU.

SUNT O CANDIDATA POTRIVITA PENTRU INJECTAREA CU TOXINA BOTULINICA?

Toxina botulinica® se foloseste in general la etajul superior al fetei. Cele mai frecvente arii sint ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprincene, ridurile de la coltul ochiului( ” laba gistii”) .  Se pot face si in jurul gurii si la nivelul barbiei, dar cu siguranta va afecta zimbetul.

 

Acestea sunt caracteristici ideale, insa daca nu pacientul nu corespunde in totalitate profilului de canditat ideal, totusi acesta poate apela la un tratament cu Toxina Botulinica A ?.

In acest caz exista cateva precautii, mai ales in cazul celor ce au diabet, boli circulatorii sau cardiace, afectiuni pulmonare sau hepatice,neurologice.

.

CUM SE PROCEDEAZA CU TOXINA BOTULINICA?

Procedura este simpla si sigura. Toxina Botulinica® se va injecta cu un ac fin in zona dorita. In functie de aria tratata sint necesare intre 4-10 injectii. Deoarece acul este fin si se injecteaza putin lichid durerea este minora. Odata ce se incheie injectarea , de obicei nu exista discomfort. Nu este necesara anestezia locala si nici sedarea, recuperarea este imediata, va puteti relua imediat activitatea. Puteti chiar sa conduceti masina. Foarte rar, unii pacienti pot prezenta echimoze sau eritem la locul injectarii, ce poate fi acoperit cu machiaj.

EFECTE SECUNDARE ALE TOXINEI BOTULINICE?
In timpul consultatiei preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU ,va va explica toate complicatiile care se pot ivi si va va raspunde la toate intrebarile.

Sint putine efecte secundare la aceasta tehnica. Pot apare reactii alergice desi sint rare. Desi poate apare in anumite cazuri de caderea sprincenei aceasta poate fi evitata prin a nu injecta decit la peste 1 cm de la sprincene. In ciuda acestor precautii , totusi poate apare aceasta problema desi este temporara durind 2-3 saptamini.

Dupa procedură, veti avea o fata intinerita si mult mai proaspata.

 

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru procedură?
Este necesar sa va consultati cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie:

  • renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte si dupa operatie
  • evitarea anumitor medicamente
  • demachierea feței

 

CAT DUREAZA EFECTUL TOXINEI BOTULINICE?

Efectul complet al tratamentului cu toxina botulinica® nu este vizibil pentru 3-7 zile. Asa cum am mai mentionat efectul temporar apare deoarece toxina este metabolizata incet de organism in 3-6 luni. Desi multi pacienti sint multumiti de efectele toxinei botulinicei®, va fi necesara o noua injectare dupa aceasta perioada pentru a mentine aspectul neted al pielii.

Tratamentul are rezultate vizibile, iar efectul tine pana la sase luni.

Cat costa un Tratament cu Toxina Botulinică?

Pretul pentru un tratament Toxina Botulinică porneste de la  2 Euro UI, 250 -350 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele . Pentru a vedea lista completa de preturi , accesati .

Programați un consult cu un chirurg plastician

Orar Luni-Vineri 15-18.

+40356177771

+40728724999

estetgyn@gmail.com

Str.Gloria 7/A, Loc.Giroc, jud: Timiș, Romania, cod: 307221

PROMOTII LA MARIRE BUZE SI BOTTOX