Selectează o Pagină

Rolele dermatologice la tratarea efectelor îmbătrânirii, a cicatricelor  şi a căderii părului la femei şi bărbaţi.

Mecanismul de funcţionare a terapiei microneedling

Terapia cu micro-ace se bazează pe mecanismele de auto-vindecare ale organismului. Corpul Dvs. reacţionează la introducerea acelor la fel cum ar reacţiona la orice alt obiect de penetrare a pielii. Diferenţa este de dimensiune a obiectului – fiind vorba de micro-ace. Introducerea de ace chirurgicale foarte mici este simţită de nervii receptori ai pielii ca un stimul al leziunii. Dar acele sunt atât de fine şi subţiri, încât rănirea ţesutului este puţin probabilă. Integritatea pielii rămâne intactă. Cu toate acestea, acest “stimul nervos”, transportat cu ajutorul semnalelor electrice, are ca ţintă un proces de vindecare în cascadă.

 

Celulele pielii, pe o rază de la 1 la 2 mm în jurul canalului de înţepare, eliberează semnale de creştere celulelor nediferenţiate. Ca răspuns, aceste semnale stimulează răspândirea de noi celule, cum ar fi transformarea fibroblaştilor în fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către punctele de intrare pentru a închide rana. Canalele de înţepare, formate de ace, se închid foarte repede, fără a se forma leziuni ale ţesutului, astfel nefiind nevoie ca acestea să fie vindecate. Transformarea în celule necesare vindecării rănii (cum ar fi fibroblaţtii sau altele), este un proces automat, ca un drum într-o singură direcţie. Misiunea lor finală este de a se transforma în fibre de colagen.  Acestea se integreaza în formaţiunea de colagen existentă în derma superioară. Formarea acestei noi fibre – în procent de 100% – îngroaşă pielea şi umple cicatrici atrofiate existente. Înţeparea cu un singur ac nu are o influenţă demnă de a fi luată în calcul. Dar dacă se introduc mii de ace microscopice, formarea de colagen indusă se cumulează şi se formează un nou strat de colagen. Această reacţie a corpului se numeşte neocolageneză.

Acoperirea zonei cu microneedling

Rolele dermatologice la tratarea efectelor îmbătrânirii, a cicatricelor şi a căderii părului la femei şi bărbaţi.

În plus, celulele interne care îmbracă vasele noastre de sânge (celule endoteliale), iar în mod special cele ce ţin de vasele capilare, sunt de asemenea stimulate să se înmulţească. Acestea reacţionează la stimul prin pornirea unor noi capilare care, în schimb, are ca rezultat o mai bună producţie de sânge pentru piele. Această reacţie se numeşte neoangiogeneză.

Avantajele rolelor dermatologice  

  • Rolele dermatologice sunt revoluţionare – au acelaşi rol pe care îl au laserele şi alte metode ablative în stimularea producerii de colagen fără să afecteze stratul protector al pielii.
  • Rolele dermatologice sunt eficiente – sunt cel puţin la fel de eficiente ca şi laserele, IPL, Thermage şi alte tratamente efectuate cu ajutorul unor aparate, dar la doar fracţiune din costuri pentru terapeuţi şi pacienţi.
  • Rolele dermatologice sunt sigure – mijloace „non-chirurgicale şi non-ablative” înseamnă tratamente „blânde” şi non-invazive pentru piele. Durerea este redusă, timpul de refacere post-tratament este foarte scurt şi prezintă riscuri minime de complicaţii.

Absorbţie absolută

Rollerul de microneedling foloseşte aproape 200/550 de ace foarte subţiri pentru a crea incizii în piele atât cât este suficient pentru a stimula producerea de colagen/elastină.

Micro-canalele rezultate ajută, de asemenea, la infuzarea de seruri terapeutice, pentru o mai bună penetrare a acestora şi creşterea eficacităţii. Multe studii clinice au arătat ca absorbţia serurilor este îmbunătăţită de până la 1000 de de ori dacă acestea sunt aplicate cu ajutorul microneedling-ului. S-a mai demonstrat, de asemenea, că tratamentele cu microneedling au rezultate mai bune în îngroşarea pielii decât IPL şi alte tratamente de refacere a suprafeţei pielii.

 

Rola dermatologică 540 ace Cliniccare™ Titanium

 

Rola dermatologică 540 ace Cliniccare™ Titanium

 

Rola dermatologică 192 ace MT™ Roller

Rola dermatologică 192 ace MT™ Roller

CONTACT
close slider

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj