Selectează o Pagină

[vc_row top_margin=”none” el_position=”first last”] [vc_column top_margin=”none”] [vc_column_text el_position=”first last”]

Tratamentul vergeturilor  in Timisoara 

 Vergeturile sunt datorate fragmentarii tesutului elastic din partea profunda a dermului care nu se poate intinde suficient atunci cand o persoana creste brusc in greutate sau inaltime.

  • Cele mai multe vergeturi apar in pubertate si se datoreaza cresterii corporale.
  • La fete se observa mai ales pe solduri si la nivelul sanilor.
  • La baieti apar mai ales pe spate.
  • Luarea in greutate in timpul sarcinii este un alt factor care duce la dezvoltarea vergeturilor, de data aceasta mai ales pe abdomen.

Exista si situatii patologice insotite de aparitia vergeturilor, ca in boala Cushing. Tratamentul utilizat pana in prezent nu a adus satisfactie. Cel mai nou si mai eficient tratament se face cu ajutorul laserului Nd-Yag/IPL+RF Bipolara care poate sa stimuleze regenerarea celulelor cutanate.

Lumina patrunde in piele sub forma unor coloane fine care incalzesc dermul. Se produce contractura imediata a fibrelor de collagen si stimularea celulelor stem cutanate care activeaza fenomenul de autoreparare. Efectul imbunatatirii apare de la prima sedinta.

Sunt necesare 4 – 6 sedinte spatiate la o luna interval pentru o corectie de 80%.

Putem sa oferim si un tratament mai ieftin de corectie a vergeturilor cu ajutorul rollerelor. Acestea sunt dispozitive de unica folosinta care au pe suprafata ace foarte fine care produc o intepare superficiala a pielii si o restructurare cu celule proprii, pe acelasi principiu cu al hiutratamentului cu lumina fractionata.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vă programaţi pentru o consultatie :

Programări : +40356116424

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

PROMOTII LA MARIRE BUZE SI BOTTOX