Selectează o Pagină

ÎNTINERIREA FEȚEI

Intinerirea feței cu  Toxina botulinica

Produsele folosite in Clinica ESTET &GYN  sunt aprobate de autoritaţile competente şi este utilizat in scop cosmetic şi estetic în peste 60 deţări in intreaga lume. Aceste produse sunt: VISTABEL,,VISTABEL®,VISTABEX®,BOTOVISTA®,Toxina Botulinica A. Sunt folosite pentru : 

1.Intinerirea feței

2.Transpirații excesive

3.Riduri de expresie :

  • Laba Gâștii Perioculare
  • Riduri Periorale
  • Riduri Frontale
Intinerirea feței cu Toxina Botulinică

Descoperă toate detaliile despre procedură

Intinerirea feței cu TOXINA BOTULINICA in Timisoara
 

Este un tratament cosmetic , nechirurgical al ridurilor de expresie ,care trebuie repetat la 4-6 luni şi constăîn injectarea cu ace fine de insulină, fărăanestezie, a toxinei botulinice la nivelul treimii superioare a feţei (frunte, între sprâncene, colţul ochilor, baza nasului). În mod normal se injectează120-140 unitaţi, efectul începe săse instaleze la 3 zile şi este complet la 1 săptamână.

Rezultatul după injectarea de Toxina Botulinică
Rezultatul constăîn blocarea muşchilor mimicii ceea ce se traduce printr-o imagine de relaxare şi odihnăla nivelul feţei. Nu existăcontraindicaţii, procedeul este eficient la orice varstă(18-70 ani).
Cel mai eficient tratament pentru ridurile dintre sprancene, ridurile verticale dintre sprancene (ridurile glabelare)
Cel mai eficient tratament pentru ridurile dintre sprancene, ridurile verticale dintre sprancene (ridurile glabelare) se formeaza in urma unor contractii repetate si involuntare a doi muschi majori care controleaza miscarea dintre sprancene, muschiul corrugator si muschiul procerus. Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde din elasticitate, astfel incat incruntarile repetate pot forma riduri vizibile si adanci intre sprancene, chiar daca fata este relaxata. Ridurile dintre sprancene, care adesea iau forma cifrei „11”, pot influenta intreaga fizionomie creand o figura aparent trista, nervoasa sau obosita.

 Cea mai buna cale de a obtine informatii detaliate la problemele specifice fiecaruia este sa va programati la o consultatie cu Dr. MIhail COJOCARU.

Sunt un candidat bun pentru un tratament cu Toxina Botulinica A ?
Un bun candidat la aceasta procedura poate fi o femeie sau barbat care sa indeplineasca unul sau mai multe conditii:

  • Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde din elasticitate, astfel incat incruntarile repetate pot forma riduri vizibile si adanci intre sprancene, chiar daca fata este relaxata.
  • Ridurile dintre sprancene, care adesea iau forma cifrei „11”, pot influenta intreaga fizionomie creand o figura aparent trista, nervoasa sau obosita.

Cei care se regasesc intr-una din situatiile enumerate mai jos, trebuie sa se gandeasca la aceasta procedura medicala.Starea generala de sanatate trebuie sa fie buna si greutatea corpului sa nu fi suferit modificari dramatice in ultimele luni.Ca in cazul oricarei operatii, este ideal ca pacientul sa nu fie fumator, deoarece vindecarea este mai greoaie si riscurile cresc in cazul fumatorilor.

Acestea sunt caracteristici ideale, insa daca nu pacientul nu corespunde in totalitate profilului de canditat ideal, totusi acesta poate apela la un tratament cu Toxina Botulinica A ?.

In acest caz exista cateva precautii, mai ales in cazul celor ce au diabet, boli circulatorii sau cardiace, afectiuni pulmonare sau hepatice,neurologice.

.

Toxina Botulinica A actioneaza tintit, relaxand muschii ce cauzeaza aparitia acestor riduri.
  • Procedura este simpla, si se realizeaza prin intermediul unor injectii intramusculare cu un ac mic, atraumatic, pentru a bloca impulsurile nervoase care duc la aparitia contractiilor musculare, creand o netezire si o imbunatatire a pielii la nivel local.
Care sunt riscurile?
In timpul consultatiei preoperatorii, Dr. MIhail COJOCARU ,va va explica toate complicatiile care se pot ivi si va va raspunde la toate intrebarile.

Pot sa apara:

  • hematoame (sangerari),
  • pierderea sensibilitatii pe anumite zone (de obicei tranzitorie).
  • paralizie temporară de n.faciali,

Dupa procedură, veti avea o fata intinerita si mult mai proaspata.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru procedură?
Este necesar sa va consultati cu doctorul pentru pregatirea preoperatorie:

  • renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte si dupa operatie
  • evitarea anumitor medicamente
  • demachierea feței

 

Cit ține efectul Toxinei Botulinice A?
Tratamentul are rezultate vizibile, iar efectul tine pana la sase luni.
Daca si gitul necesita interventie?
Daca si gitul necesita interventie o mica incizie se va face sub barbie. In general chirurgul separa pielea de grasimea si muschii de dedesupt. Grasimea poate fi excizata sau liposuctionata in jurul gitului si a barbiei pentru a imbunatati conturul. Se plaseaza suturi care vor intinde pielea si vor inchide inciziile;pot fi utilizate clipsuri de metal la nivelul scalpului. Postoperator se poate plasa un tub de dren in spatele urechii pentru a drena toate colectiile ce pot apare Chirurgul va pansa capul complet pentru a reduce edemul si vinataile
Cat costa un Tratament cu Toxina Botulinica?
Pretul pentru un tratament Toxina Botulinică porneste de la  2 Euro UI, 250 -350 de euro . Tariful include toate costurile necesare interventiei: plata chirurgului estetician, toate costurile legate de facilitatile puse la dispozitie de clinica, cheltuielile aferente anesteziei, consulatiile pre si postoperatorii, echipament medical postoperatoriu, controalele . Pentru a vedea lista completa de preturi , accesati .

Contact

    Plata in rate

    PROMOTII LA MARIRE BUZE SI BOTTOX